Restaurant Bohica

Dinerbon Den Haag Restaurant Bohica
Adres
Muzenplein 149
2511GK Den Haag
Telefoon
070 887 9532
Dinerbon Den Haag Restaurant Bohica

Welkom bij Restaurant Bohica, een bijzonder en sfeervol Mediterraan restaurant aan het Muzeplein 149 in Den Haag. Bij Restaurant Bohica bent u met uw dinerbon welkom om de vele heerlijke smaken, kleuren en geuren van de Mediterrane keuken. Een bezoek aan restaurant Bohica met uw dinercheque is de ideale keus wanneer u een lange, gezellige avond wilt dineren of wanneer u met een grote groep komt. De sfeer in het restaurant is persoonlijk en ongedwongen, maar dat ziet u niet in het eten terug. Daarin wordt namelijk gestreefd naar perfectie en professionaliteit! U zal door de gastvrije bediening warm worden onthaald in het restaurant voor een avond vol plezier en lekkere smaken.

Op het menu van Restaurant Bohica staan de meest smakelijke Mediterrane gerechten. In deze gerechten spelen kruiden, olijfolie, specerijen en wijn een belangrijke rol. De versheid van de producten is wat een goede Mediterrane maaltijd kan maken of breken, en daarom werken ze bij Bohica slechts met de allermeest verse ingrediënten. Bestel met uw dinerbon een kip a la bohica gevuld met roomsaus en spinazie, die wordt geserveerd met bahata harra of ga voor een mixed grill van kefta op een spies met shich tawouk en varkenshaas. Dit gerecht wordt geserveerd met gegrilde groenten en humus. Houdt u van vis? Kies dan voor de gegrilde zalm met Hollandaise saus en Roseval aardappeltjes.

Laat u tijdens uw bezoek aan Restaurant Bohica verassen door de veelzijdigheid van de mediterrane keuken en geniet van een gezellige avond met uw gezelschap. Uiteraard betaalt u aan het einde van een geslaagde avond met uw dinercheque!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10