Restaurant Di Sopra

Dinerbon Den Haag Restaurant Di Sopra
Adres
Schokkerweg 37
2583 BH Den Haag
Telefoon
070 - 3060966
Dinerbon Den Haag Restaurant Di Sopra
Dinerbon Den Haag Restaurant Di Sopra
Dinerbon Den Haag Restaurant Di Sopra
Dinerbon Den Haag Restaurant Di Sopra

Wilt u uw dinerbon graag besteden aan een diner vol Italiaanse specialiteiten, waarbij u de smaken en geuren van de echte Italiaanse keuken kunt ruiken en proeven? Dan vindt u het wellicht leuk om met uw gezelschap te gaan dineren bij Restaurant Di Sopra, een authentiek Italiaans restaurant met uitzicht over de tweede haven van Scheveningen. Het heerlijke Italiaanse eten, de smaakvolle inrichting en de bijzondere ligging aan de haven maken dit restaurant tot een unieke bestedingsmogelijkheid voor uw dinercheque. Of u nu wilt komen eten met een groep vrienden of vriendinnen, met gezin of familie of met zakelijke kennissen, bij Restaurant Di Sopra bent u aan het juiste adres. U zal bij uw bezoek gastvrij worden ontvangen, omdat gastvrijheid iets is dat bij Italianen erg belangrijk is.

De menukaart van Restaurant Di Sopra is samengesteld door een gepassioneerde chef die veel ervaring heeft met de bereiding van pure, Italiaanse gerechten. U kunt bij Restaurant Di Sopra komen genieten van ambachtelijk bereidde pizza’s met knapperige, dunne bodems en van de meest smaakvolle pasta’s met tomatensauzen, romige sauzen en meer. Uiteraard kunt u ook ontdekken welke heerlijke vis- en vleesgerechten de Italiaanse keuken allemaal kent. Voor de bereiding gebruikt de chef uiteraard alleen de beste. verse producten.

Wilt u uw dinerbon graag besteden op een bijzondere locatie aan een memorabel diner? Wacht dan niet langer en kom eens langs bij Restaurant Di Sopra aan de Schokkerweg 37 in Den Haag. Het team van Di Sopra hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinercheque in het restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10