Restaurant Grill Catering Swingin Safari

Dinerbon Den Haag Restaurant Grill Catering Swingin Safari
Adres
Valkenboslaan 7A
2563CD Den Haag
Telefoon
070 753 2927
Dinerbon Den Haag Restaurant Grill Catering Swingin Safari
Dinerbon Den Haag Restaurant Grill Catering Swingin Safari
Dinerbon Den Haag Restaurant Grill Catering Swingin Safari

Aan de Valkenboslaan 7A in Den Haag vindt u Restaurant Grill Catering Swingin Safari, een vrolijke horecagelegenheid die van alle markten thuis is. Bij Swingin Safari kunt u met uw dinerbon de Afrikaanse keuken komen ontdekken en alle geuren, smaken, kleuren en tradities die daarbij horen. Het geheim van de echte Afrikaanse keuken is de liefde, hart en ziel die de kok in de gerechten stopt. Bij Swingin Safari zien ze koken dan ook als een kunstvorm die moet worden uitgevoerd met flair en vaardigheid. Net als tijdens een Safari, weet u met Afrikaans eten nooit wat u kunt verwachten, maar neem de stap om het te gaan ontdekken met uw dinercheque en u zult versteld staan!

Wanneer u met uw dinerbon gaat eten bij Swingin Safari heeft u een ruime keuze uit verassende Afrikaanse gerechten van het a la carte menu. Begin uw diner bijvoorbeeld met ‘Koliko’. Dit is een voorgerecht van gefrituurde yam geserveerd met visfilet of gekruide kippenvleugeltjes. Ook kunt u starten met ‘Nyama Choma (Mbuzi)’, een gerecht van gegrild geitenvlees dat wordt geserveerd met komkommer en uien chutney. Vervolgens kunt u met uw dinercheque genieten van ‘Dewu’s Fish Special’, een visfilet gebakken in een typisch West Afrikaanse tomatensaus met dungesneden groente en fijn gehakte groentekruiden. Ook kunt u kiezen voor ‘Yassa Chicken’, een gerecht van gegrilde of gebakken malse kippenborst, gekruid met vers citroensap, knoflook en uien. Dit gerecht wordt geserveerd met groenten.

Lijkt het u leuk om de keuken van Afrika te gaan ontdekken met uw dinercheque in Den Haag? Reserveer dan snel uw tafeltje bij Swingin Safari en laat u verassen door de bijzondere smaken!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10