Restaurant It Rains Fishes

Dinerbon Den Haag Restaurant It Rains Fishes
Adres
Noordeinde 123
2514 GG Den Haag
Telefoon
070-3652598
Dinerbon Den Haag Restaurant It Rains Fishes

Aan het Noordeinde in Den Haag vind je restaurant It Rains Fishes. Het restaurant is gevestigd in de politieke hoofdstad van Nederland. Het restaurant ligt gevestigd in het centrum van Den Haag. Het Noordeinde wordt ook wel de “koninklijke” straat van het centrum genoemd. Aan de recensies te zien worden de gasten ook op een koninklijke manier behandeld. Aangezien het Noordeinde een straat midden in het centrum is, is het uniek dat restaurant It Rains Fishes beschikt over een zomers terras. Dit zomerse terras is in de zomermaanden geopend voor gasten met een Dinerbon die buiten van een lunch, borrel of diner willen genieten.

Na een lange dag van (politieke) bezienswaardigheden, hoef je geen mijl op 7 af te leggen om heerlijk van je dinercheque gebruik te kunnen maken. Restaurant It Rains Fishes ligt midden in het centrum, waardoor er meerdere parkeergarages beschikbaar zijn om de auto te parkeren. Aangezien het restaurant makkelijk met het openbaar vervoer te bereiken is, hoeft er niemand als de BOB aangewezen te worden. Iedereen van het gezelschap kan genieten van een lekker drankje.

 Aan de naam kunt u al opmaken wat de specialiteit van het restaurant is; vis! De menukaart van het restaurant is gebaseerd op de Franse keuken. De keuken maakt gebruik van hooggeplaatste ingrediënten zoals vis, kreeft en oesters. Voor de vleesliefhebbers is er door het restaurant ook rekening gehouden. Het restaurant heeft het mooiste vlees geselecteerd, zodat er voor iedereen  met een Dinercheque wat wils is. Het resultaat is een gevarieerde keuken met een exotisch accent.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan