Restaurant The Living Room

Dinerbon Den Haag Restaurant The Living Room
Adres
Bezuidenhoutseweg 53
2594 AC Den Haag
Telefoon
070 381 49 01
Dinerbon Den Haag Restaurant The Living Room
Dinerbon Den Haag Restaurant The Living Room
Dinerbon Den Haag Restaurant The Living Room
Dinerbon Den Haag Restaurant The Living Room
Aan de Bezuidenhoutseweg in Den Haag staat het leuke restaurant The Living Room. Dagelijks kunt u hier heerlijk ontbijten, lunchen en dineren. Terwijl u heerlijk luncht of dineert kunt u uitkijken over het Haagse Bos. U kunt hier nu heerlijk genieten met uw dinerbon van verrukkelijke gerechten in een aangename en ongedwongen sfeer. In het restaurant is gebruik gemaakt van een prachtige kleurencombinatie waardoor het een warme sfeer uitstraalt. Het uitstekende team van The Living Room werkt hard en enthousiast. Aan hen kunt u al uw vragen stellen, zodat u een zorgeloos bezoek tegemoet gaat.
 
In de keuken worden heerlijke seizoensgebonden gerechten bereid. Hierbij worden heerlijke verse, lokale en huisgemaakte producten bij gebruikt. Onze Chef-kok stopt al zijn liefde en passie in al zijn gerechten. Door op deze manier te werken komen de beste smaken naar boven.  U zult dus alleen gerechten van hoge kwaliteit eten voor uw dinercheque! Voor de lunch heeft u een ruime keuze aan heerlijke lekkernijen. Van brood met smeersel tot salade pompoen, paddenstoelen, linzen en broodcroutons. Voor het diner heeft u een ruime keuze aan heerlijke voor-, hoofd- en nagerechten. Zo bestaan de gerechten onder andere uit gevogelte bouillon met geplukte maïskip en paddenstoelen, gepocheerde schelvis met hutspot en ‘’broodravioli’’ gevuld met gekonfijte uitjes, en een chocolade taart met zoute karamel en vanille ijs.
The Living Room is dagelijks geopend van 12:00 uur tot 22:00 uur. U kunt dus gaan wanneer dat u uitkomt! Pak snel uw dinercheque of dinerbon om er eens heerlijk tussenuit te gaan!
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10