Restaurant M

Dinerbon Den Haag Restaurant M
Adres
Groenewegje 115
2515 LP Den Haag
Telefoon
070 380 1986
Dinerbon Den Haag Restaurant M
Dinerbon Den Haag Restaurant M
Dinerbon Den Haag Restaurant M

Restaurant M is een gezellige eetgelegenheid aan het Groenewegje in het historische hart van Den Haag. U kunt hier ook met uw Dinerbon komen dineren! Ze staan bekend om de passie voor eten en drinken, uitzonderlijke gastvrijheid én prachtige terrasboot. In de zomer kunt u dus op het water genieten van een heerlijke maaltijd en een verfrissend drankje. U bent van harte welkom om langs met komen met uw partner, gezin in vriendengroep. Neem ook gerust uw Dinercheque mee.

De menukaart van Restaurant M is voornamelijk geïnspireerd door de klassieke Franse keuken met diverse Mediterrane invloeden. Eigenaar en chef-kok Bart van Doorn werkt alleen met kwalitatief hoogstaande en verse producten. En dat proeft u! Op de menukaart vindt u diverse vlees-, vis- en vegetarische gerechten. Wat dacht u van kalfssukade met seizoensgroenten en kalfjus of scholfilet met couscous van bloemkool en gegrilde rode paprikasaus? De vegetariërs onder ons kunnen de Dinerbon inwisselen voor de vegetarische specialiteit van de dag. Ook houden ze bij Restaurant M graag rekening met allergieën en dieetwensen. Op de uitgebreide wijnkaart vindt u vooral wijnen uit de klassieke wijngebieden. Buiten de kaart om serveren ze ook enkele spannende wijnen…

Wilt u graag echt uitgebreid dineren bij Restaurant M? Bestel dan het beroemde verassingsdiner van drie, vier of vijf gangen. Dit is al mogelijk vanaf €32,50 of gewoon in ruil voor uw Dinercheque! Laat u verrassen door verschillende smaken die u misschien zelf niet had gekozen. Een bijpassend wijnarrangement maakt het af!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10