Restaurant Mero

Dinerbon Den Haag Restaurant Mero
Adres
Vissershavenweg 61e
2583 DL Den Haag
Telefoon
070 352 3600
Dinerbon Den Haag Restaurant Mero
Dinerbon Den Haag Restaurant Mero

Aan de Vissershavenweg in Den Haag (Scheveningen aan zee) staat Restaurant Mero. Een leuk en gezellig restaurant waar een fijne ambiance heerst. Het restaurant bevat frisse kleuren en een moderne uitstraling.  Ook heeft Mero een loungegedeelte waar u heerlijk kunt genieten met een hapje en een drankje. De trotse eigenaren van Mero zijn Jessica Hoogendijk en Ronald Inklaar. Zij streven ernaar om u een onvergetelijke avond te bezorgen. Daarom hebben zij ook een geweldig team achter zich staan. De bediening is uiterst vriendelijk en wilt u graag helpen, ook zijn zij ervaren. Stel dus gerust uw vragen en laat uw wensen weten, zodat hiernaar gekeken kan worden. Ook kunt u speciale gelegenheden vieren daar kunt u gerust alles over vragen aan het restaurant.

In de keuken werkt chef-kok Wesley Pronk’s. Hij maakt de mooiste gerechten en hapjes. Dit is een genot voor zowel het oog als de tong! Het visrestaurant heeft een uitgebreide menukaart. Hierop staat heerlijke verse kreeft, oesters en andere heerlijke soorten vis. De gerechten worden iedere dag vers bereid. Hierdoor is de kwaliteit van de gerechten hoog en de gerechten zijn heel smakelijk. Mero heeft ook een uitgebreide wijnkaart waar voor iedereen (boven de 18) iets lekkers op staat. U kunt zowel lunchen, dineren en borrelen bij restaurant Mero!

Voor de actuele openingstijden kunt u op de site van restaurant Mero kijken of even contact opnemen met het restaurant. Pak uw dinercheque of dinerbon en ga voor een onvergetelijke avond naar restaurant Mero!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10