Restaurant Mogogo

Dinerbon Den Haag Restaurant Mogogo
Adres
Prinsestraat 66
2513CE Den Haag
Telefoon
06 14928050
Dinerbon Den Haag Restaurant Mogogo

Wilt u uw dinercheque graag inzetten om de authentieke Eritrees - Ethiopische keuken te komen ontdekken? Dan bent u bij restaurant Mogogo aan het juiste adres. Dit bijzondere restaurant in Afrikaanse stijl bevindt zich aan de Prinsestraat 66 in Den Haag. Volgens de restaurant gids Iens is dit het een na beste Afrikaanse restaurant van Nederland, dus wanneer u de echte smaak van Afrika wilt gaan ontdekken dan moet u echt bij Restaurant Mogogo zijn met uw dinerbon!

Op de menukaart staat een zeer grote hoeveelheid aan bijzondere Eritreese gerechten. Zo kunt u bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon bijvoorbeeld genieten van Denish Alicha, een gerecht van aardappel en paprikablokjes in kerry saus met ui, tomaat, boerenboter, groene peper en salade. Ook kunt u kiezen voor Zebhy Shero. Dit is een gerecht van gemalen kikkererwten en licht pikante kruiden, tomaat, boerenboter, groene peper en salade. Voor deze gerechten worden zelfs specifieke kruien uit Ethiopië geïmporteerd om u echt een onvergetelijke en smaakvolle ervaring te geven.

Bij restaurant Mogogo worden regelmatig bijzondere culinaire activiteiten georganiseerd. Zo kunnen kinderen kindervriendelijk komen eten met hun handen en kunt u met twaalf personen komen genieten van het bijzondere gerecht ‘de kip met de twaalf eieren’.  Dit is de specialiteit van het huis en dit is dus zeker de moeite waard wanneer u uw dinercheque met een grote groep komt besteden. Laat u verassen door alle mogelijkheden die u heeft bij restaurant Mogogo en geniet van het beste uit de Afrikaanse keuken in de bruisende stad Den Haag!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10