Restaurant Runners

Dinerbon Den Haag Restaurant Runners
Adres
Van Hogenhoucklaan 168
2596TJ Den Haag
Telefoon
070 328 1010
Dinerbon Den Haag Restaurant Runners

Bent u op zoek naar een gezellig, authentiek en laagdrempelig restaurant in een mooie buurt in Den Haag waar u met uw dinerbon een leuke avond uit eten kunt gaan? Neem dan eens een kijkje bij Restaurant Runners. Restaurant Runners opende zijn deuren op 12 maart 1986 in Benoordenhout. In de eerste jaren kwamen er vooral vaak militairen eten die werkten bij de kazernes in de buurt, maar sinds de jaren 90 is het publiek veel gemengder geworden. Tegenwoordig kunt u er zelfs terecht met uw dinercheque! Restaurant Runners wordt in de volksmond ook wel “de gezelligste huiskamer van het Benoordenhout” genoemd, vanwege de huiselijke sfeer die heerst in het restaurant en de aankleding, die inderdaad verdacht veel aan een huiskamer doet denken. In de hoek van het restaurant vindt u bijvoorbeeld een gezellige open haard waardoor het in de winter heerlijk warm is bij Restaurant Runners.

Het concept van Restaurant Runners is om de gasten een eenvoudige, goede maaltijd te serveren met een goede prijs-kwaliteit verhouding. Voor kinderen en ouderen zijn er speciale gerechten die qua grootte en smaak zijn aangepast. Bovendien kunnen de kleinste bezoekers zich vermaken met leuke kleurplaten en kaartspellen. Het gerecht van Restaurant Runners dat in de omgeving het meest bekend is is de huisgemaakte saté, die in verschillende versies te verkrijgen is. Het is echt een aanrader om bij uw bezoek aan dit restaurant met uw dinerbon een van deze satés uit te proberen!

Wilt u dus gezellig uit eten met uw dinercheque in het mooie Benoordenhout, kom dan langs bij Restaurant Runners en geniet van sfeer, lekker eten en veel gezelligheid!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10