Restaurant Waterloo

Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Adres
Het Kleine Loo 376
2592 CK Den Haag
Telefoon
070 - 3833821
Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo
Dinerbon Den Haag Restaurant Waterloo

In de woonwijk Mariahoeve in Den Haag is Restaurant Waterloo gevestigd. Dit restaurant bevindt zich bij het winkelcentrum en is dus de ideale plek om neer de strijken na het boodschappen doen. Met uw Dinerbon kunt u hier terecht voor een feestelijk diner. De keuken van Restaurant Waterloo is geopend op maandag tot en met zondag tussen 17:30 en 22:00.

Bij Restaurant Waterloo kunt u met de Dinerbon zowel á la carte bestellen als een proeverij. Op de menukaart staan een aantal culinaire hoofdgerechten, zoals gegrilde tonijnsteak met teriyakisaus of medaillons van ossenhaas met brie, gerookte zalm en een pepersaus. Ook heeft u ruim de keus uit een aantal verassende nagerechten. Bijzonder is het taartje van spekkoek met vanilleparfait en een saus van Tia Maria met chocolade. Voor slechts €29,90 bestelt u de proeverij van de chef. Dit zijn drie gangen bestaande uit kleine samenstellingen van de culinaire hoogstandjes uit de keuken. Bij Restaurant Waterloo kunt u gezellig dineren in een ongedwongen sfeer. Ze accepteren ook uw Dinercheque!

In een bepaalde tijd van het jaar kunt u bij Restaurant Waterloo ook het kreeftenmenu bestellen. Kijk op de website voor de meer informatie. De kreeft wordt dagelijks vers gevangen en direct over gevlogen vanuit Canada. U krijgt dan kreeftensoep, een kreeftgerecht naar keuze en een nagerecht. Een glaasje prosecco maakt de maaltijd compleet. Wat een luxe! Als u niet vaak de kans krijgt om kreeft te eten, is het echt een aanrader met uw Dinercheque naar Restaurant Waterloo te gaan.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10