Sabsy Cake Dreams

Dinerbon Den Haag Sabsy Cake Dreams
Adres
Boekhorststraat 43
2512 CM Den Haag
Telefoon
06 41145120
Dinerbon Den Haag Sabsy Cake Dreams
Dinerbon Den Haag Sabsy Cake Dreams

Midden in het centrum van Den Haag vindt u Sabsy Cake Dreams. Hier bent u van harte welkom om Haagse gezelligheid te ervaren in deze knusse en authentieke winkel. Bij ons bent u aan het juiste adres voor een lekker Haags bakkie, kopje thee met heerlijke gebak en taart. Met uw dinerbon of dinercheque kunt u zich hier laten verrassen door het ruime aanbod aan gebak en lekkernijen.

In onze knusse winkel zult u zich direct thuisvoelen door de natuurlijke warme sfeer. Onze specialiteit is het maken van gepersonaliseerde drip cakes. Voor de mooiste voorbeelden hiervan kunt u even een kijkje nemen op onze website. Of het nog voor een verjaardag, bruiloft of iets anders, wij kunnen voor elke gelegenheid een bijzonder en speciale cake maken. Ook bent u welkom bij ons om gezellig langs te komen voor een high tea met heerlijke zoete en hartige lekkernijen. Hier krijgt u heerlijk verse bereide sandwiches en kleine taartjes en gebakjes. Ook onze chocolade specialiteiten zijn zeker het proberen waard. Reden genoeg om dus snel een bezoekje te brengen.

Met uw dinerbon of dinercheque krijgt u bij Sabsy Cake Dreams in Den Haag een bijzondere ervaring met het lekkerste gebak. Deze knusse winkel ontvangt haar klanten altijd met open armen. Wij zijn geopend van woensdag tot en met zaterdag.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10