Sinjoor Tapasbar

Dinerbon Den Haag Sinjoor Tapasbar
Adres
Noordeinde 139a
2514 GG Den Haag
Telefoon
070 - 3600107
Dinerbon Den Haag Sinjoor Tapasbar

Tapasrestaurant Sinjoor is te vinden aan het centraal gelegen Noordeinde in Den Haag, op steenworp afstand van het koninklijke paleis. Bij dit gezellige restaurant staat de Spaanse keuken centraal. In Mediterrane landen dienen restaurants vaak als lokale ontmoetingsplaats. Daarom wordt u bij Tapasrestaurant Sinjoor hartelijk ontvangen voor zowel een drankje en hapje als een uitbreide maaltijd. Neem ook gerust uw Dinerbon mee.

Op de gevarieerde menukaart van Tapasrestaurant Sinjoor vindt u allerlei salades, vis- en vleesspecialiteiten en natuurlijk verfijnde huisgemaakte tapas. Tapas zijn kleine warme en koude hapjes uit de Spaanse keuken, die van oorsprong dienen als lekker hapje bij een alcoholische drank. Tegenwoordig dienen ze over de hele wereld als een volwaardige maaltijd. Bestel bijvoorbeeld met uw Dinerbon een verassingsmenu van drie gangen. Zo kunt u nieuwe smaken leren kennen! Op de tapaskaart staan onder andere gamba’s, mosselen, gegrilde lamskoteletjes, spiesjes met ossenhaas en champignons in cherrysaus. Uiteraard serveren ze bij Sinjoor ook heerlijke Spaanse wijnen, die uw maaltijd perfect zullen begeleiden. Blijf gerust hangen, want bij Sinjoor worden de Spaanse openingstijden gehanteerd! Kom gezellig lang tafelen en betaal met uw Dinercheque.

Heeft u na al die tapas nog ruimte over voor een dessert? Dat is zeker beschikbaar bij Tapasrestaurant Sinjoor. Wat dacht u van churros met vanilleijs en chocoladesaus of eierpudding met gebrande suiker? Uiteraard kunt u ook een lekker kaasplankje bestellen. Met uw Dinercheque waant u zich in een intiem restaurantje aan de Spaanse zuidkust. Het team van Sinjoor hoopt u spoedig te mogen ontvangen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10