Smoked Bar.B.Q.

Dinerbon Den Haag Smoked Bar.B.Q.
Adres
Torenstraat 49
2513 BN Den Haag
Telefoon
070 3306665
Dinerbon Den Haag Smoked Bar.B.Q.
Dinerbon Den Haag Smoked Bar.B.Q.
Dinerbon Den Haag Smoked Bar.B.Q.
Dinerbon Den Haag Smoked Bar.B.Q.

Ervaar een echte barbecue beleving bij Smoked Bar.B.Q. in Den Haag. Bij dit restaurant wordt vlees bereid op de ‘slow cooking’ manier. Dit betekent dat het vlees door langzame garing bereid wordt. U bent hier welkom voor lunch, diner of een borrel. Natuurlijk kunt u hier terecht met uw dinerbon of dinercheque.

Bij Smoked Bar.B.Q. willen wij u een echte beleving laten ervaren. Onze unieke gerechten specialiteiten worden urenlang op lage temperatuur gegaard met verschillende soorten hout. Zo kunnen wij ze precies de juiste smaak, textuur en gaarheid meegeven. Wij beloven u een ongekende lekker smaak door de malse structuur en de gerookt BBQ smaak. Wij bereiden uw gerecht echt op houtskool en hout en dat gaat u proeven ook. Bij ons aanbod van kwaliteitsvlees en vis hoort natuurlijk een uitgebalanceerde wijn en bierkaart. Wij schenken diverse tapbieren, speciaalbieren en kwaliteitswijnen. Ook maken onze ervaren bartenders graag een lekkere Gin Tonic of andere cocktail voor je. Kom langs en beleef het!

Bij ons in Den Haag zit u goed voor een echte BBQ beleving zoals je die niet vaak meemaakt. De combinatie van uitstekend vlees en vis, met de bereiding op authentieke bbq’s en het gebruik van ‘slow cooking’ zult u ons niet gauw vergeten. Kom langs voor een bijzondere avond met uw dinerbon of dinercheque.

Wil je met partner, vrienden, familie of collega's genieten van heerlijke 'Smoked' gerechten in een warme, ongedwongen sfeer? Kom dan zeker langs op onze mooie locatie. Je Diner-cadeaukaart is welbesteed; we zorgen voor een (smaak)beleving die je niet gauw zult vergeten! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10