Sol Beach

Dinerbon Den Haag Sol Beach
Adres
Strandweg 20-21-22
2586ZZ Den Haag
Telefoon
06 21517850
Dinerbon Den Haag Sol Beach
Dinerbon Den Haag Sol Beach
Dinerbon Den Haag Sol Beach

Bent u op zoek naar een unieke bestedingsmogelijkheid van uw dinerbon? Misschien is Strandtent Solbeach Schevingen dan wel de ideale locatie voor u! Aan het Scheveningsche strand kunt u bij Strandtent Solbeach genieten van heerlijke gerechten en dranken. Dit maakt het de ideale tussenstop of afsluiter van uw dag op het strand. Solbeach bestaat uit twee paviljoens en er kunnen maar liefst 800 mensen zitten! De ongedwongen sfeer en vrolijke bediening en versbereide gerechten maken Strandtent Solbeach dé bestedingsmogelijkheid van uw dinercheque aan het Hollandse Strand.

De mogelijkheden bij Solbeach Scheveningen zijn legio. ZO kunt u zelf een visje roosteren op de houtskool barbecue. Laat u het kookwerk liever aan de chefs over, dan kan dat natuurlijk ook. Verse mosselen, de beste salade nicoise, voor de beste visgerechten ben u hier altijd aan het goede adres. Liever wat drinken? De lekkerste koude cocktails  en wijnen staan voor u gereed. Geregeld worden er bij Strandtent Solbeach sportieve workshops en activiteiten georganiseerd. Ook voor een zakelijke bijeenkomst of besloten feest is Solbeach de locatie voor u. Neem gerust contact op om alle mogelijkheden te bespreken!

Bij Strandtent Solbeach Scheveningen is het voor jong en oud genieten, is het altijd gezellig en is het eten altijd vers. Kortom: dé plek om lekker tot rust te komen met uw dinercheque. Laat u in de watten leggen terwijl de Hollandse zeewind door uw haren waait en bekijk de zomerse zonsondergang, met vrienden, familie of collega’s.

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews