Spize

Dinerbon Den Haag Spize
Adres
Spui 185
2511 BN Den Haag
Telefoon
070 - 3652827
Dinerbon Den Haag Spize
Dinerbon Den Haag Spize
Dinerbon Den Haag Spize

Thailand ervaren aan het Spui? Dat kan bij SpiZe. Bij dit mooie restaurant in het centrum van Den Haag kunt u zich laten verrassen door de heerlijke geuren en smaken die dit bijzondere land te bieden heeft. Het Restaurant heeft  een schitterende en moderne ambiance met als eyecatcher een vijf meter hoge Boeddha. Bij binnenkomst waant u zich meteen in het prachtige Thailand, door dit unieke en eigentijdse decor. Het personeel is zeer gastvrij en attent en kunnen u van alles vertellen over het uitgebreide menu. U kunt uw Dinerbon dus uitstekend besteden in dit fantastische restaurant.

De gerechten bij SpiZe zijn zeer gevarieerd en bieden u een overzicht van alle verschillende smaken en gerechten van Thailand. Ook de vegetariër kan bij SpiZe zijn hart ophalen, want er zijn vele heerlijke vegetarische opties. laat u niet afschrikken door de naam van het restaurant, want zelfs voor wie niet van pepers houdt is SpiZe de juiste plek. De gerechten gaan van lekker pittig tot zacht en mild. Voor elke smaak staat er iets lekkers op het menu. De gerechten hebben heerlijke kleuren, geuren en smaken en zijn perfect uitgebalanceerd. Voor de gerechten worden de kruiden uit Thailand zelf gehaald en alles wordt vers bereid, wat een tongstrelende ervaring garandeert. Voor €27,50 kunt u zelf bij SpiZe een heerlijk driegangenmenu samenstellen. Ook de specials zijn meer dan het proberen waard. Naast de mogelijkheid tot dineren is er uiteraard bij SpiZe gelegenheid om een cocktail of drankje te nuttigen.

 

Beleef de pure Thaise keuken in een unieke en eigentijdse setting en bezoek restaurant SpiZe aan het Spui in Den Haag. Wij kijken ernaar uit u met uw Dinercheque te verwelkomen.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10