Sushi Time Den Haag

Dinerbon Den Haag Sushi Time Den Haag
Adres
Anna van Buerenplein 12
2595DA Den Haag
Telefoon
070 8873782
Dinerbon Den Haag Sushi Time Den Haag
Dinerbon Den Haag Sushi Time Den Haag
Dinerbon Den Haag Sushi Time Den Haag

Aan het Anna van Buerenplein in Den Haag staat Sushi Time Den Haag. Dit is een plek in winkelcentrum New Babylon dat naast het Centraal Station gevestigd is. U kunt hier terecht om sushi mee te nemen, het in de avond bij u te laten bezorgen (vanaf 17:00 uur) of plaatsnemen aan de lopende band voor een lunch of diner. Dit kan elke avond tot 21:00 uur. U kunt hier allemaal van genieten met uw dinerbon! Het restaurant is modern ingericht en heeft een top team tot haar beschikking. Zij werken hard en schoon, maar zijn ook zeker heel vriendelijk. Graag helpen zij u bij verschillende vragen en wensen betreft de gerechten die zij bereiden en serveren. Sushi Time Den Haag is iedere dag geopend van 10:00 uur tot 21:00 uur. De lopende band draait vanaf 11:30 uur rond.

Op de lopende band draaien iedere dag dagverse sushi, sashimi, salades, warme snacks en nog veel meer heerlijke gerechten rond! Doordat Sushi Time Den Haag een open keuken heeft kunt u zien hoe er te werk wordt gegaan in de keuken. Naar wens kan de chef een handrol of een verse crunchy rol maken. Ook kunt u vragen naar de chef’s specialiteit van die dag om u te laten verrassen! Dit krijgt u allemaal voor uw dinercheque! Bij uw gerecht kunt u natuurlijk ook genieten van lekkere drankjes.

Ga zeker naar Sushi Time Den Haag met uw dinercheque of dinerbon en geniet volop van al het lekkers wat zij u aanbieden!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10