Tandoori Restaurant Lasanie

Dinerbon Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie
Adres
Rijswijkseweg 331
2516HG Den Haag
Telefoon
070 3906715
Dinerbon Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie
Dinerbon Den Haag Tandoori Restaurant Lasanie

Aan de Rijswijkseweg in Den Haag staat Tandoori Restaurant Lasanie. U kunt hier nu eten met uw dinerbon! Wereldwijd is de Indiase/Pakistaanse keuken enorm bekend. Dit komt door het heerlijke eten dat deze keuken bereid. De keuken is zo bekend, omdat het land zo’n één miljard inwoners heeft. De heerlijke smaken en geuren van deze keuken heeft Tandoori Restaurant Lasanie mee gebracht naar Nederland. Het restaurant is knus en sierlijk ingericht. De Indiase/Pakistaanse keuken is ingericht naar de juiste sferen.  De combinatie van donkere en lichte kleuren zorgen voor een warm en gezellig gevoel. Het personeel is uitstekend vriendelijk en gezellig. U kunt met al uw vragen en wensen bij hen terecht.  Zo ook over uw speciale dieetwensen en als u een allergie heeft voor bepaalde producten of ingrediënten.

De keuken is erg gevarieerd. Zo bevat de kaart vlees gerechten en vegetarische gerechten: mild, medium, pittig en zeer pittig. Ook zijn er heerlijke broodsoorten. U kunt ze allemaal betalen met uw dinercheque! Voor iedere smaak is er een passend gerecht beschikbaar, dus iedere eter kan gerust naar Tandoori Restaurant Lasanie.  De koks bereiden de gerechten op traditionele wijze met onder andere de Tandoori kleioven. De ingrediënten, zoals de kruiden en de specerijen, zijn door de koks met zorgvuldigheid geselecteerd en samengesteld.

Het restaurant is van dinsdag t/m vrijdag geopend van 15:00 – 23:00 uur, en op zaterdag en zondag van 14:00 – 23:00 uur. Tandoori Restaurant Lasanie verzilvert graag uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10