Tapas Del Mondo Scheveningen

Dinerbon Den Haag Tapas Del Mondo Scheveningen
Adres
Gevers Deynootplein 155
2586CR Den Haag
Telefoon
070 359 6571
Dinerbon Den Haag Tapas Del Mondo Scheveningen
Dinerbon Den Haag Tapas Del Mondo Scheveningen

Aan het Gevers Deynootplein 155 in Den Haag vindt u restaurant Tapas del Mondo Scheveningen, een zeer populair tapasrestaurant in de regio. Op 28 november 2012 opende dit vrolijke tapasrestaurant zijn deuren en sindsdien heeft het restaurant door het grote succes uit moeten breiden tot bijna de dubbele capaciteit. Dit is natuurlijk een zeer goed teken en het goede nieuws is dat u tegenwoordig kunt gaan genieten van de lekkere tapas in dit restaurant met uw dinerbon. Een avond uit eten met uw dinercheque bij Tapas del Mondo Scheveningen staat garant voor een avondvullend programma vol lekkere hapjes, drankjes en niet te vergeten gezelligheid.

Het leuke aan tapas is dat u kleine gerechtjes bestelt die u met uw gezelschap kunt delen. Dit maakt het uit eten gaan met uw dinerbon interactief en daardoor extra leuk. Op de veelzijdige menukaart staat voor iedereen wel wat wils. Zo kunt u bijvoorbeeld genieten van gepaneerde pittige kip met uien en paprika, of van vegetarische loempia’s met een lekkere groenten vulling. Proef ook de gepaneerde geitenkaas met honing of probeer de gegrilde coquilles met rivierkreeften en kreeftensaus. Andere heerlijke tapas zijn de gegrilde Black Tiger garnalen en gebakken scholfilet met salsasaus. Dit en nog veel meer vindt u op het meun bij Tapas del Mondo. Wilt u alles zien? Bezoek dan de website of laat u verassen tijdens het bezoek met uw dinercheque aan het restaurant.

Het team van Tapas del Mondo Scheveningen hoopt u spoedig welkom te mogen heten in hun gezellige tapasrestaurant voor een smaakvolle avond!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10