Toko Frederik

Dinerbon Den Haag Toko Frederik
Adres
Frederikstraat 225
2514LC Den Haag
Telefoon
070-3603125
Dinerbon Den Haag Toko Frederik

Woont of werkt u in Den Haag of bent u er tijdens een dagje uit? Kom dan langs bij Toko Frederik. Dit sfeervolle restaurant is dé plek voor een authentieke Indonesische maaltijd. U kunt er ook terecht met uw Dinerbon! Het is geen sterrenrestaurant, de medewerkers komen niet van de hotelschool en soms moet u even wachten als het druk is. Wel biedt Toko Frederik u een heerlijke maaltijd, vriendelijke bediening, een informele sfeer én dit alles voor betaalbare prijzen. Het is natuurlijk ook mogelijk om gewoon met uw Dinercheque te betalen.

U vindt Toko Frederik in de gezellige wijk Het Willemspark, pal naast het centrum van Den Haag. U zult snel merken dat het een van de beste toko’s van de stad is. Iedereen die één keer bij Toko Frederik is geweest, komt er snel weer terug! Ook u bent van harte welkom om uw Dinerbon hier te komen besteden. Het restaurant kent een mix van zowel de Indonesische en westerse sfeer. Het is representatief, rustig en gezellig. Het is een aanrader om uw Dinerbon in te wisselen voor de Frederik Rijsttafel. Deze klassieke Indonesische rijsttafel bestaat onder andere uit bami, nasi, kruidige vlees-, kip- en groentegerechten, verschillende soorten saté, kroepoek, sajoerboontjes en nog veel meer. Een stukje spekkoek als nagerecht maakt het af!

Toko Frederik is een zeer toegankelijk restaurant en is zowel geschikt voor een diner voor twee als een uitje met de familie. U heeft ook ruim de keus uit milde, medium en pittig gekruide gerechten. Zo kan iedereen aan tafel genieten van een perfect Indonesisch diner! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10