Triana Tapasbar

Dinerbon Den Haag Triana Tapasbar
Adres
Maziestraat 8
2514GT Den Haag
Telefoon
070 215 4302
Dinerbon Den Haag Triana Tapasbar
Dinerbon Den Haag Triana Tapasbar
Dinerbon Den Haag Triana Tapasbar

Uit eten met uw dinerbon in een echte authentieke tapasbar met een bijzondere inrichting in de bruisende stad Den Haag? Bij Triana Tapasbar kunt u met uw vrienden, familie, collega’s of andere bekenden komen genieten van heerlijke gerechtjes gemaakt van verse biologische seizoens producten. U vindt restaurant Triana Tapasbar aan de Maziestraat 8 en u herkent het door de echte Spaanse uitstraling van het geel met rode restaurant. U zal bij Triana Tapasbar warm welkom worden geheten door de bediening wanneer u met uw dinercheque langskomt. Gastvrijheid staat namelijk hoog in het vaandel bij iedereen die werkzaam is bij Triana Tapasbar!

Wie erg houdt van tapas en de authentieke mediterrane sfeer die daar bij hoort die kan eigenlijk niet om Triana heen. Op de menukaart van dit gezellige tapasrestaurant staan enkele bekende klassiekers, zoals geflambeerde gamba’s in witte wijn met knoflook en Spaanse pepers, Tabla di Iberico of een vers gegrilde Portobello met bosui, Buffelmozzarella, tomaat, truffelolie en Parmezaanse kaas. Ook kunt u met uw dinerbon komen genieten van een gepaneerde feta kaas met gespasteuriseerd eigeel en een mix salade. Probeer ook zeker de gevulde artisjokjes met een mengel van stukjes tomaat, bosuitjes, bedekt met een hete waterval van Spaanse brie.

Voor de echte culinaire tapaservaring bent u bij Tapasbar Triana echt aan het juiste adres! Breng snel een bezoek aan dit restaurant in Den Haag met uw dinercheque en geniet van het allerbeste dat de Spaanse keuken te bieden heeft! Het team van Tapasbar Triana kijkt er al naar uit om u welkom te mogen heten in het restaurant.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10