Wicked Wines

Dinerbon Den Haag Wicked Wines
Adres
Bazarstraat 42
2518 AK Den Haag
Telefoon
(070) 345 86 60
Dinerbon Den Haag Wicked Wines

Bent u op zoek naar een leuke bestedingsmogelijkheid voor uw dinerbon in het bruisende Den Haag en kunt u een goed glas wijn zeker wel waarderen? Dan hebben wij voor u nu het perfecte restaurant waar u gezellig kunt gaan dineren met uw dinercheque. We hebben het over Wicked Wines, een restaurant en wijnbar gevestigd aan de Bazarstraat 42. Bij Wicked Wines kunt u terecht voor een ontspannen borrel of een heerlijk ‘Wicked diner’. Gedurende de maanden waarin het mooi weer is kunt u met uw dinerbon plaatsnemen op het terras aan het Anna Paulownaplein maar binnen is het minstens even goed toeven in het sfeervolle en gezellig restaurant.

De gerechten die op het menu staan bij Wicked Wines zijn geïnspireerd door zowel de Franse als de Aziatische keuken. Dit leidt tot verassende combinaties en gerechten met een unieke twist. Twee werelden komen samen en u kunt genieten van heerlijke geuren, kleuren en verfrissende combinaties. Naast heerlijk eten draait het bij Wicked Wines zoals de naam al deels verraadt ook om wijn. Er worden diverse ‘Wicked wijnen’ geserveerd die met smaak en liefde voor u zijn uitgekozen. Deze wijnen beperken zich niet tot Frankrijk of Azië, maar zijn afkomstig uit werkelijk alle windstreken. Het personeel informeert u graag over alle verschillende smaken en mogelijkheden en de beste combinaties tussen de verschillende wijnen en gerechten. Probeer ook zeker een van de Gin & Tonics, een lekker fris alternatief voor wijn.

Kom zelf de wijn en het eten uitproberen bij restaurant Wicked Wines in Den Haag en vergeet niet om uw dinercheque mee te nemen bij uw bezoek!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10