Crayestein Golf Horeca

Dinerbon Dordrecht Crayestein Golf Horeca
Adres
Baanhoekweg 50
3313LP Dordrecht
Telefoon
078 6211221
Dinerbon Dordrecht Crayestein Golf Horeca
Dinerbon Dordrecht Crayestein Golf Horeca
Dinerbon Dordrecht Crayestein Golf Horeca

Crayestein Golf Horeca is gelegen aan de Baanhoekweg in Dordrecht. Crayestein is een golfbaan dat aan het randje van de Hollandse Biesbosch ligt. Wat is er nu lekkerder dan een heerlijk drankje of hapje na het golfen op een prachtige baan? In Jack’s Steakhouse kunt u hiervoor terecht met uw dinercheque! Het restaurant heeft een uniek concept waarmee zij een pionier zijn in de regio. Het personeel is gedreven en vriendelijk, en zullen er alles aan doen om uw bezoek perfect te laten verlopen! Crayestein Golf Horeca heeft een rustig en sfeervol interieur. U zult dus ontspannen kunnen eten in een gezellige sfeer.

In de keuken worden frisse en verfijnde vlees- en visgerechten gemaakt. Deze gerechten worden op een authentieke manier bereid met ingrediënten van de beste leveranciers, zoals de beste slagers, vishandels en patissiers uit de regio. De gerechten krijgen een heerlijke authentieke smaak door te werken met verse producten en een specifieke grill bereiding. Kwaliteit staat hoog in het vaandel bij Crayestein Golf Horeca, dus u zult alleen maar gerechten van hoge kwaliteit geserveerd krijgen! Wat wilt u nog meer? Alleen maar heerlijke gerechten voor uw dinerbon! Er staat een heerlijke steak, verrukkelijke patisserie en de beste vis op de kaart. Crayestein garandeert dat u alleen meer heerlijke gerechten geserveerd krijgt waar u gelijk van gaat watertanden!

Dagelijks kunt u vanaf 11:00 uur komen genieten van de lekkerste gerechten en heerlijkste soorten wijnen. Pak dus snel uw dinercheque of dinerbon, want daar kunt u ook zeker mee betalen!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10