Crimpert Salm

Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Adres
Visstraat 3-7
3311 KX Dordrecht
Telefoon
078 - 6145557
Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm
Dinerbon Dordrecht Crimpert Salm

U kunt met uw Dinerbon nu ook dineren bij Grand Café en Restaurant Crimpert Salm. U kunt ons vinden in het prachtige historische centrum van Dordrecht, de oudste stad van Nederland. De meeste toeristen lopen tijdens een dagje Dordrecht ook even langs ons prachtige gelijknamige pand en bekijken de originele renaissancegevel. Het pand is al in de 17e eeuw Crimpert Salm genoemd toen het door het viskopersgilde werd gebouwd. De naam verwijst naar de handeling van het krimpslaan, wat het slaan van de zalm achter de kieuwen  betekent waardoor deze een mooie roze kleur krijgt. Nu is dit slaan van de zalm niet meer nodig; Marcel Koelewijn, de huidige eigenaar, bereid enkel dagverse gerechten met uitsluitend topproducten uit de regio!

Bij Crimpert Salm nodigen wij u uit voor een goede lunch, een heerlijk diner of gewoon voor een high tea of een vers gezet bakje koffie. Voor Marcel Koelewijn als echt Dordtenaar en horeca mens ging een droom in vervulling met de overname van Crimpert Salm begin 2015. Zijn wens is om als gastheer een kwaliteitsmaaltijd aan te bieden tegen een goede prijs bereid met producten uit de regio. Zo vindt u bij Crimpert Salm hazelnootgebak van Brokking, kaas van Gert Jan de kaasboer en komt de witte wijn van de Dordtse wijngaard Bilderhof.
Bij Crimpert Salm beleeft u de geschiedenis van Dordrecht op een unieke manier. Ook is het restaurant makkelijk bereikbaar via het water en per auto. Wij horen graag wel bij uw reservering of u van plan bent met uw Dinercheque te betalen. Tot heel snel! 

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
2,407 reviews