In de Vergulde Lampet

Dinerbon Dordrecht In de Vergulde Lampet
Adres
Statenplaats 1
3311XV Dordrecht
Telefoon
078- 6147737
Dinerbon Dordrecht In de Vergulde Lampet
Dinerbon Dordrecht In de Vergulde Lampet

In het hartje van het prachtige Dordrecht, aan de statenplaats, vindt u In de Vergulde Lampet. Ook hier kunt u met uw dinercheque terecht. In de Vergulde Lampet is een gezellige lunchzaak met een fijn terras, waar u altijd welkom bent voor een hapje en een drankje. In de zomer zorgt de prachtige kastanjeboom bij het terras voor verkoelende schaduw. Binnen is het interieur warm en sfeervol.

U kunt bij In de vergulde Lampet genieten van koffie met gebak, een lekkere borrel of van een gerecht van onze uitgebreide lunchkaart. Op deze kaart staan bijvoorbeeld broodjes, pannenkoeken, salades, soepen, tosti’s, warme lunchgerechten en meer! Onze medewerkers vertellen u graag over ons maandelijks wisselende broodje van de maan. Alle gerechten zijn bourgondische versies van Nederlandse en internationale klassiekers. Onze koks werken uitsluitend met verse producten van goede kwaliteit en kunnen rekening houden met al uw speciale wensen.
Onze bediening is zeer gast-gericht en kunnen u altijd adviseren wanneer u niet zeker bent over uw keuze. De nieuwe eigenaren zijn erg trots om u de gezellige sfeer in de zaak te laten ervaren.

Lunchzaak In de Vergulde Lampet is open van maandag tot en met zaterdag. Koopzondag is in Dordrecht altijd de laatste zondag van de maand en dan is onze zaak ook geopend.

Daarnaast is In de Vergulde Lampet een uitstekende plek voor een feestje. Zo serveren wij bijvoorbeeld een hele bastognetaart voor grote gezelschappen en kunnen wij in overleg met u een fantastische middag organiseren.

Wij hopen u snel te mogen verwelkomen in onze unieke lunchzaak. Vergeet uw dinerbon niet!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10