Dordts Genoegen Restaurant

Dinerbon Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant
Adres
Voorstraat 256
3311ET Dordrecht
Telefoon
078 8438001
Dinerbon Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant
Dinerbon Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant
Dinerbon Dordrecht Dordts Genoegen Restaurant

Welkom bij Grand Café – Restaurant Dordts Genoegen, een oergezellig trefpunt dat u kunt vinden in het hart van de stad Dordrecht. Meer precies is dit sfeervolle restaurant gelegen aan het Scheffersplein, dat in Dordrecht ook wel bekend staat als hét horecaplein van Dordrecht. U bent bij Grand Café – Restaurant Dordts Genoegen het hele jaar door welkom met uw dinerbon voor een smakelijk diner met vrienden, familie of collega’s. Of de zo nu schijnt of niet, er wordt altijd wel een comfortabel plekje voor u gevonden, ofwel binnen in het gezellige Grand Café, of wel buiten op het terras aan het levendige plein.

Bij Grand Café – Restaurant heeft u met uw dinercheque de keus uit verschillende smakelijke hoofdgerechten met vis of vlees. Zo kunt u bijvoorbeeld proeven van een rosé gegrilde tonijn op nicoise wijze met krieltjes, haricot verts, gegrilde little gem, ei en Ceasar dressing. Ook kunt u een winterstoofpot “Dordts Genoegen” bestellen. Dit is een gerecht van Hollands rundvlees dat is gegaard in Hertog Jan bier met aardappelkroketjes en salade. Heeft u zin in een vegetarisch gerecht, dan heeft u bij Grand Café – Restaurant Dordts genoegen ook ruime keus met uw dinerbon. Probeer bijvoorbeeld de vegetarische Thaise gele curry met rijst, of bestel een hamburger van oesterzwam op een briochebroodje met truffelmayonaise, oerfrites en salade.

Het tem van Grand Café – Restaurant Dordts genoegen hoopt u spoedig welkom te mogen heten met uw dinercheque aan het Scheffersplein in het hart van de stad voor een stevige lunch of een gezellig diner. U zal ongetwijfeld tevreden het pand weer verlaten na een sfeervolle avond in dit leuke restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10