Pablos Cantina

Dinerbon Dordrecht Pablos Cantina
Adres
Houttuinen 32
3311 CE Dordrecht
Telefoon
078 - 6142126
Dinerbon Dordrecht Pablos Cantina
Dinerbon Dordrecht Pablos Cantina
Dinerbon Dordrecht Pablos Cantina

Bij Pablo’s Cantina in Dordrecht eet u in ruil voor uw Dinerbon heerlijk Spaans, Mexicaans en Argentijns. Vijfentwintig jaar geleden is het restaurant gestart in een gerestaureerde kazerne. Destijds waren er nog geen Mexicaanse of Argentijnse restaurants in de omgeving van Dordrecht, dus reden genoeg om er een op te richten! De oude kazerne heeft zijn speelse karakter, dikke balken en houten vloeren behouden, waardoor het lijkt alsof u een reis terug maakt in de tijd.

In de loop der jaren is er veel veranderd bij Pablo’s Cantina. Zo is er een jachthaven aangelegd voor de deur, waardoor het terras nieuwe allure heeft gekregen met uitzicht op de brug waar bootjes doorheen komen. Uiteraard is ook de menukaart veranderd en aangevuld met heerlijk Spaanse gerechten waar u met uw Dinercheque van kunt genieten. Denk aan lekkere tapas als Spaanse ham, gemarineerde ansjovis en gehaktballetjes in een pittige saus. Verder staan op de menukaart verrukkelijke gerechten zoals enchiladas, burrito’s en fajita’s. Bent u een visliefhebber of vegetarisch? Geen probleem; ook aan u is gedacht! Ga bijvoorbeeld voor een smaakvolle tortilla met kaas, spinazie, gevulde aubergine, een kaaskroket en empenada of gamba’s van de grill met olijven en knoflook. Kijk ook eens naar de wijnkaart. De Spaanse chef-kok haalt speciaal voor u wijnen en champagnes uit Spanje. Het grootste gedeelte is afkomstig uit het gebied La Mancha, in het midden van Spanje, waar de tempranillo-druif rijkelijk groeit. Kortom, een leuke bestemming voor uw Dinerbon of Dinercheque

Bij Pablo’s Cantina hebben we een zeer uitgebreide Spaanse menukaart met daarop vele soorten tapas, maar ook vele gerechten uit de traditionele Spaanse keuken en vele variaties daarop. Met uw Dinerbon kunt u bij ons dus uitgebreid en gevarieerd dineren. Let wel; uw Dinerbon is niet geldig op al lopende acties. Maar geen zorgen, Pablo’s heeft meer dan voldoende te bieden daarbuiten!

Wij hopen u en uw Dinercheque binnenkort te kunnen verwelkomen in ons gezellige restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10