Restaurant Jongepier

Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Adres
Groothoofd 8
3311 AG Dordrecht
Telefoon
078 - 6390855
Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier
Dinerbon Dordrecht Restaurant Jongepier

Het Groothoofd in Dordrecht, waar de Oude Maas, de Beneden Merwede en de Noord elkaar tegenkomen, is één van de mooiste plekjes van Dordrecht. Het uitzicht is fantastisch en u loopt zo de Wijnstraat in met zijn koopmanshuizen of de Dordtse binnenhavens met de monumentale pakhuizen; Op deze fantastische plek vindt u Café-Restaurant Jongepier en ook hier kunt u met uw Dinercheque  terecht. De uitbaters Dick en Yvonne hebben een totaal nieuwe invulling gegeven aan deze unieke horecagelegenheid. Het eigentijdse interieur, het werkelijk schitterende uitzicht op het drierivierenpunt vanuit de glazen serre en de bovenzaal en het prachtige zonnige terras maken de ambiance van Jongepier ultiem voor uw drankje, lunch of diner. Bij Jongepier kunt u ook terecht voor zakelijke aangelegenheden, recepties of feesten. Kijkt u eens op onze website voor de mogelijkheden of neem contact met ons op.

Jongepier is van maandag tot en met zondag geopend vanaf 11.00. U kunt dan meteen al langskomen voor een heerlijk kopje ‘illy’ koffie of thee met gebak. Uiteraard serveren wij ook een heerlijke High Tea met allerlei hartige en zoete hapjes. Hiervoor moet u wel even reserveren. Op onze dinerkaart vindt u verschillende vlees-, vis- en vegetarische voor- en hoofdgerechten. Onze desserts maken uw maaltijd helemaal af. Wij bieden voor slechts €29,50 de mogelijkheid zelf uw driegangendiner samen te stellen uit onze gerechten. Naast de reguliere kaart hebben wij wisselende menu’s. Uiteraard kan alles worden afgemaakt met een heerlijk glas bijpassende wijn.

Wij hopen u snel met uw Dinerbon in ons unieke restaurant te mogen verwelkomen. Het uitzicht zou al genoeg reden moeten zijn! 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10