Restaurant Mei Mei

Dinerbon Dordrecht Restaurant Mei Mei
Adres
Van Oldenbarneveltplein 1-A
3317EP Dordrecht
Telefoon
078 617 31 13
Dinerbon Dordrecht Restaurant Mei Mei

Let Op: U kunt uw Dinercheque of Dinerbon hier niet gebruiken voor afhaal. 

Restaurant Mei Mei is een traditioneel Chinees afhaalrestaurant in Dordrecht. U kunt hier dagelijks terecht tussen 12:00 en 14:00 en tussen 16:00 en 22:00. Als u hier komt eten, kunt u ook gerust uw Dinerbon mee nemen. Deze wordt namelijk geaccepteerd als geldig betaalmiddel! Na een ingrijpende verbouwing en de ontwikkeling van een nieuwe menukaart is Restaurant Mei Mei inmiddels een begrip geworden onder de lokale bewoners. Geniet van de veelzijdige Chinese keuken en een gezellig samenzijn. Betalen kan gewoon met uw Dinercheque!

Restaurant Mei Mei beschikt over een indrukwekkende menukaart, waar alle Chinese én Indische lekkernijen op staan die u maar kunt bedenken. Bestel eerst een lekker soepje of voorgerecht om uw maaltijd mee te beginnen. Ze hebben onder andere Chinese tomatensoep, loempia’s, kipsaté en dumplings. Als hoofdgerecht kunt u onder andere Nasi, Bami en Mihoen Goreng bestellen in ruil voor uw Dinerbon. Kies daarbij uw favoriete ingrediënten zoals varkenshaas, runderhaas, kip of Chinese garnalen. Ze hebben ook groentegerechten (Tjap Tjoy), eiergerechten (Foe Yong Hai) en nog veel meer. Wat dacht u bijvoorbeeld van traditionele Pekingeend? Overigens is het voor vegetariërs ook goed toeven bij Restaurant Mei Mei. Zo geniet iedereen van een overheerlijk Chinees diner met de Dinercheque!

U kunt plaats nemen in het sfeervolle restaurant. Zo haalt u de heerlijke oosterse keuken eenvoudig in huis! Ze hebben ook diverse ‘’meeneempakketten’’ met een mooie selectie aan Chinese lekkernijen. Eet smakelijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10