Restaurant Merwezicht

Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht
Adres
Eind 19
4201CP Gorinchem
Telefoon
0183 689 747
Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht
Dinerbon Gorinchem Restaurant Merwezicht

Restaurant Merwezicht ligt in Gorinchem, aan de oever van de rivier de Merwede. Alleen al door het prachtige uitzicht is dit het mooiste restaurant van Zuid-Holland! Gelukkig kunt u hier ook met uw Dinerbon terecht. Het pand waarin het restaurant gevestigd is heeft een rijke historie die teruggaat tot in de 17e eeuw. Heden ten dage is het restaurant voorzien van een grote zaal, serre én een buitenterras, waar bij mooi weer optimaal gebruik gemaakt van kan worden. Kom dus gauw langs met uw Dinercheque en geniet van de culinaire gerechten!

Restaurant Merwezicht staat namelijk ook bekend om haar heerlijke klassieke Franse gerechten met een eigentijdse twist. Op de menukaart prijken diverse gerechten met vlees, vis of groenten. Ook serveren ze afhankelijk van de seizoenen regelmatig wildgerechten en gevogelte. Geniet van een uitgebreid diner in ruil voor uw Dinerbon! Onder de voorgerechten vindt u de meest bijzondere combinaties zoals kreeft met vanille-olie, bloemkoolcrème, mango en ei of een terrine van tamme eendenbout en ganzenlever met kweepeer en brioche. Ook onder de hoofdgerechten bieden ze bij Restaurant Merwezicht voor ieder wat wils. Wat dacht u bijvoorbeeld van ossenhaas met rode wijnsaus of aubergine met teriyaki, gnocchi, blauwe kaas en gebakken witlof?

Als u van uitgebreid dineren houdt, bent u bij Restaurant Merwezicht aan het juiste adres. U kunt onder andere een verassingsmenu van drie, vier of vijf gangen bestellen met uw Dinercheque. Voor een extra feestelijke gelegenheid is het Kreeft & Oester menu zeer geschikt. Deze bestaat uit zes oesters, bouillabaisse, surf & turf en een dessert. Genieten maar!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10