Brasserie Copper

Dinerbon Gouda Brasserie Copper
Adres
Markt 26
2801JJ Gouda
Telefoon
0182 605597
Dinerbon Gouda Brasserie Copper
Dinerbon Gouda Brasserie Copper
Dinerbon Gouda Brasserie Copper
Dinerbon Gouda Brasserie Copper

Midden in het mooie en oude centrum van Gouda staat Brasserie Copper. Hier kun je je Dinerbon volop besteden aan heerlijke gerechten, prachtige wijnen en in een mooie en gezellige ambiance. Een lijfspreuk die bij Brasserie Copper wordt gehanteerd is 'French meets New York style'. En daarmee wordt duidelijk aangegeven welk soort gerechten je hier mag verwachten. Het gaat om internationale gerechten van Frans tot Amerikaans en je kunt hier op elk moment van de dag langskomen met je Dinercheque voor een lunch, een gebakje met een heerlijke kop koffie of een uitgebreid diner.

Ontbijt en koffie en gebak bij Brasserie Copper

de menukaart die je te zien krijgt is afhankelijk van de het moment van de dag dat je een bezoekje brengt aan Brasserie Copper. In de ochtend krijg je de kaart met ontbijt en koffie en gebak. Wat dacht je bijvoorbeeld van de klassieke wentelteefjes als ontbijt of een American pancake? Maar een lekkere uitsmijter of omelet is ook mogelijk, waarbij je kunt kiezen uit verschillende variaties. Bij een kopje koffie in de stadstuin van de brasserie kies je uiteraard een heerlijk taartje.

Lunch bij Brasserie Copper

Ook voor je lunch bij Brasserie Copper neem je je Dinerbon mee. Je hebt dan de keuze uit verschillende soorten belegde broodjes, met bijvoorbeeld tonijnsalade, Goudse kaas of kroketten. Wil je gezond lunchen? Dan kun je kiezen uit verschillende soorten salades. Dit kan enkel vegetarisch zijn, maar een salade met kip, zalm of tonijn is ook mogelijk. Heb je stevige trek, bestel dan een lekkere soep of een plate met kipsaté of een hamburger.

Diner bij Brasserie Copper

Je Dinercheque is bij Brasserie Copper dubbel en dwars waard, want je krijgt een uitgebreid menu met voor voorgerechten die kunnen bestaan uit appetizers, soep of starters. Als hoofdgerecht kun je kiezen uit verschillende soorten steaks, kip, burgers en vissoorten. Uiteraard worden hier de nodige salades en bijgerechten bijgeleverd. Ook voor de kindermenu's is een plekje op de kaart gereserveerd. En natuurlijk mag na het hoofdgerecht een lekker dessert niet ontbreken. Wil je mousse, ijs of een kaasplankje? Aan jou de keuze. Bekijk ook eens de wijnkaart voor een bijzondere wijn.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10