De Griek Gouda

Dinerbon Gouda De Griek Gouda
Adres
Wijdstraat 17
2801 KA Gouda
Telefoon
0182 232032

De koks in dit restaurant hebben hun opleiding in Griekenland gehad. Als je dus De Griek Gouda aan de Wijdstraat 17 met een bezoek vereert, ben je zeker van verse, met passie bereide hapjes en gerechten, die gemaakt zijn op basis van authentieke recepten. Neem gezellig je kinderen mee als je komt eten met je Dinerbon, ook voor hen heeft de kaart allerlei lekkers te bieden. Kom naar het mooie centrum van Gouda om te genieten van de Griekse en mediterrane keuken en de prettige, gastvrije sfeer.

Het team heeft niet alleen met veel zorg het menu samengesteld, maar heeft ook de lekkerste Griekse wijnen en ouzo’s uitgezocht. De medewerkers geven je graag advies welke drankjes goed combineren met de gerechten die je hebt gekozen. Begin net als de Grieken met de 'mezedes', de hapjes. Het is een Griekse traditie om deze mezedes samen te delen. De voorgerechten bestaan uit tzatziki, tapenades en schapenkaas, klassiekers waarmee je meteen in Griekse sferen komt. Er zijn ook salades en mezedes van vis en vlees. Je hebt alle tijd om van deze lekkernijen te genieten, waarna je door kunt gaan met een hoofdgerecht. Hier heb je de keuze uit vlees en vis van de grill, maar ook uit oven- en stoofschotels of een vegetarische schotel. Een gyrosschotel, een souvlakimix of heerlijke gamba’s: jij mag het zeggen. Kinderen worden helemaal blij van de kipsouvlaki, een gehaktburgertje of een snack met friet. Rond de avond af met gebak of ijs met verse vruchten. Wil je met je Dinercheque langskomen en heb je speciale wensen of een dieet, neem dan vrijblijvend contact op om je wensen af te stemmen.

Hier kun je met je Dinercheque de echte Griekse keuken ervaren. De Griek Gouda ligt vlakbij een parkeergarage, zodat je makkelijk een plek voor de auto vindt. Het is echt voor iedereen mogelijk om te genieten, want deze gelegenheid is gemakkelijk toegankelijk voor een rolstoel of kinderwagen. Je kunt bovendien gebruik maken van gratis wifi, zodat ook je tienerkinderen zich vast zullen vermaken. Heb je iets te vieren dan zijn er talloze mogelijkheden. Feestje of niet: je beleeft hier altijd een geslaagde avond met je Dinerbon.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10