Grieks Restaurant Mykonos Gouda

Dinerbon Gouda Grieks Restaurant Mykonos Gouda
Adres
Lange Tiendeweg 75
2801 KG Gouda
Telefoon
0182 515415
Dinerbon Gouda Grieks Restaurant Mykonos Gouda
Dinerbon Gouda Grieks Restaurant Mykonos Gouda
Dinerbon Gouda Grieks Restaurant Mykonos Gouda

Zin in het heerlijke Griekse gerechten dat bereid is door echte Griekse koks? Pak dan u dinerbon of dinercheque en kom genieten! Ons restaurant is gelegen in Gouda aan de Lange Tiendeweg 75. Dit restaurant is sinds 1986 gelegen in de binnenstad van Gouda. In Mykonos ervaart u niet alleen de heerlijke Griekse gerechten, maar ook komt u in de Griekse sferen terecht. Het restaurant is ingericht naar de Griekse stijlen die u vindt in Griekenland. Tijdens het eten geniet u van de Griekse muziek.

Onze menukaart beschikt over een ruim aanbod van diverse gerechten. U kunt kiezen uit diverse vegetarische schotels, visgerechten, schotels van de grill, pannetjes schotels en ovengerechten. Stel na eigen keuze u 3-gangen menu samen en dit alles kunt al doen met u dinerbon! Ook aan de kinderen is gedacht. Er zijn vijf verschillende kindermenu’s waaruit gekozen kan worden met natuurlijk een speciaal kinderijsje. Heeft u speciale dieet wensen? Geef deze dan door aan onze bediening, dan kijken we samen naar een oplossing.

Wij beschikken over een 2e verdieping, waardoor met grotere gezelschappen komen ook geen probleem is. Heeft u zin gekregen om Nederland even te ontvluchten? Pak dan u dinerbon of dinercheque en bel 0182-515415 en maak u reservering! Ook kunt u via de website van Mykonos een online reservering maken. U bent elke dinsdag tot en met zondag vanaf 15.00 tot 23.30 uur welkom om met u dinercheque te komen genieten.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10