Hart Genieten

Dinerbon Gouda Hart Genieten
Adres
Markt 3
2801 JG Gouda
Telefoon
0182 - 580 910
Dinerbon Gouda Hart Genieten
Dinerbon Gouda Hart Genieten

Hart Genieten is een heerlijke en veelzijdige brasserie midden in het centrum van Gouda. U kunt hier terecht voor een kopje koffie of een heerlijke Hollandse maaltijd. In de zomermaanden serveren de gastvrije medewerkers u een lunch (vanaf 12:00) of diner. Buiten het seizoen gaat de brasserie om 17:00 open. Sinds kort kunt u hier ook terecht met de dinerbon.

U kunt bij Hart Genieten heerlijk dineren met een driegangenmenu, waarbij u uit veel verschillende gerechten kunt kiezen. Ook hebben ze een uitgebreid kindermenu, waardoor de kleintjes ook kunnen meegenieten van het driegangendiner. In een avontuurlijke bui kunt u ook gaan voor ‘Hollandse Tapas’, waar u tien kleine gerechtjes kunt bestellen. Dit is inclusief dessert-tapas! Tenslotte is het ook nog mogelijk om lekker met het hele gezin pannenkoeken te gaan eten in ruil voor de dinerbon. Bij Hart Genieten heeft u keuze uit meer dan dertig soorten pannenkoeken. Dit varieert van de klassieke pannenkoek met stroop tot de speciale pannenkoek ‘Mexico’ met pittig gehakt.

Avondvullend eten én drinken voor 35,00 of uw Dinercheque

Bij 't Bakhuys kunt u avondvullend tapas eten inclusief drankjes voor een vaste prijs of in ruil voor uw dinercheque. Wij serveren 60 kleine gerechtjes van heinde en ver.. U kunt dus de hele avond gezellig bijkletsen onder het genot van onze gerechtjes en drankjes* zonder dat u voor verrassingen komt te staan!

De keuken sluit om 22.00 uur, maar u kunt tot 22.30 uur een nagerechtje bestellen. Om 23.00 uur schenken wij het laatste rondje.

* Wijnen, tapbier, frisdranken, koffie en thee

Het team van Hart Genieten staat voor u klaar, u bent van harte welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.9/10
96% beveelt ons aan