La Oliva Gouda

Dinerbon Gouda La Oliva Gouda
Adres
Markt 16
2801JH Gouda
Telefoon
0182 607276
Dinerbon Gouda La Oliva Gouda
Dinerbon Gouda La Oliva Gouda
Dinerbon Gouda La Oliva Gouda

Midden op de Markt in Gouda vindt u Mediterraans restaurant La Olivia. Hier kunt u heerlijk genieten van het lekkerste vanuit de Zuid-Europese keukens. U kunt hier terecht voor lunch, diner en heerlijke tapasplanken. Stap bij ons binnen en u waant zich voor even op vakantie. Kom gezellig langs met uw dinerbon of dinercheque.

Ons team kan niet wachten om u een leuke avond te bezorgen. Een aanrader van ons menu is zeker onze eigen tapasplank die bestaat uit allemaal lekkere tapasgerechtjes van vlees, vis en groenten. Ook hebben wij een heerlijke Italiaanse antipasti plank met kazen en vleeswaren of nachos met guacemole en jalapenos, heerlijk voor bij de borrel. Mocht u naast onze kleinere hapjes toch trek hebben in een uitgebreide maaltijd dan kan dat ook bij ons. Zo hebben wij bijvoorbeeld een heerlijke Griekse souflaki, Italiaanse pasta’s en Spaanse paella. Ooit gedacht dat u Grieks, Spaans en Italiaans kon eten op een avond? Om uw lunch of diner compleet te maken hebben wij ook een selectie van goede wijnen die aansluiten op uw gerecht.

Genoeg reden om langs te komen bij La Olivia op de Markt in Gouda met uw dinerbon of dinercheque. Bij ons ervaart u de Zuid-Europese gastvrijheid en liefde voor eten. Wij hopen u snel te mogen verwelkomen. 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10