Lunchcafe Juuls

Dinerbon Gouda Lunchcafe Juuls
Adres
Markt 10
2801 JG Gouda
Telefoon
0182 338337
Dinerbon Gouda Lunchcafe Juuls
Dinerbon Gouda Lunchcafe Juuls
Dinerbon Gouda Lunchcafe Juuls

 

‘Bijzonder genieten’ dat kan met uw Dinerbon in het bijzondere lunchcafé Juuls in Gouda. Ons lunchcafé wordt gerund door mensen met een verstandelijke beperking, een uniek concept in Gouda. De medewerkers hebben een volwaardige werkplek en zijn er trots op u te mogen bedienen. Zij worden begeleid door initiatiefnemers Willemien ten Brink en Annemarie Speksnijder en sinds 2011 ook door Ans de Kwaasteniet. Wij hopen met lunchcafé Juuls een mooie werkplek te bieden, waar het contact met de gasten en ook tussen de gasten het allerbelangrijkste is. Uiteindelijk hopen wij onze medewerkers een actieve rol in de maatschappij te geven en bij te dragen aan maatschappelijke acceptatie. Wij zijn een professionele non-profit organisatie waar hygiëne, gastvrijheid, gezelligheid en laagdrempeligheid hoog in het vaandel staan. Wij willen een plek bieden waar ruimte is voor een praatje en persoonlijke aandacht.
Voor onze uitgebreide menu gebruiken wij enkel dagverse producten. U kunt bij ons met de lunch terecht voor heerlijke broodjes, paninis, salades en andere snacks, maar ook koffie en gebak of bijvoorbeeld een goed glas wijn en bittergarnituur. Naast lekkere gerechten en dranken kunt u bij Juuls ook terecht voor een mooi houten vogelhuisje of een vrolijk kussentje. Wij werken samen met onder ander het Vorstmanatelier en arbeidstrainingscentrum waar ook verstandelijk beperkte mensen werken.

 

Komt u absoluut eens met uw Dinercheque de unieke sfeer van Lunchcafé Juuls ervaren. Wij heten u namens ons gehele team van harte welkom en laten u graag eens genieten van een fantastische lunch. Hopelijk tot snel!

 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10