Restaurant Belvedere

Dinerbon Gouda Restaurant Belvedere
Adres
Markt 45
2801 JK Gouda
Telefoon
+31 (0)182 512421
Dinerbon Gouda Restaurant Belvedere
Dinerbon Gouda Restaurant Belvedere
Dinerbon Gouda Restaurant Belvedere

Op het prachtige marktplein in hartje Gouda vindt u Restaurant Belvedere. Dit restaurant wat al 150 jaar gevestigd is op dit historische plein. Restaurant Belvedere is dan ook een bekende naam in Gouda. U bent hier van ‘s ochtends tot ‘s avonds welkom voor een kop koffie, gezellige lunch, borrel of heerlijk diner. Ook beschikt dit restaurant over een groot terras met uitzicht op het imposante stadhuis. Hier kan natuurlijk met uw dinerbon of dinercheque betaald worden.

Wij werken met veelal lokale en regionale producten. Onze chefs laten dit terugproeven in onze gerechten. Met onze service proberen wij uw bezoek aan ons restaurant net wat specialer te maken. Wij willen u niet beperken in uw keuzes, daarom doen wij niet aan vaste, geselecteerd drie gangen menu’s. Wij willen graag dat u zelf uw keuze maakt uit onze gerechten. Als waardering voor u als klant krijgt u dan de derde gang van ons. Zo heeft u uw eigen keuze gemaakt en bent u toch voordelig uit. Naast de keuze uit onze gerechten op de kaart kunt u zich ook laten verrassen door onze chefs. Voor de echte culinaire liefhebbers bieden wij namelijk een heerlijke proeverij aan samengesteld door onze chefs. Deze proeverij is ideaal om samen te genieten van meerdere smaken.

Bij ons staat goed eten en gezelligheid centraal. En dit alles ook nog eens op een prachtige locatie. Pak daarom snel uw dinerbon of dinercheque en ervaar de gezelligheid bij ons restaurant zelf!

Niet geldig in combinatie met andere actie's en/of de derde gang van ons.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10