Restaurant de Huismeesters

Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters
Adres
Burgemeester van Reenensingel 101
2803PA Gouda
Telefoon
0182 606957
Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters
Dinerbon Gouda Restaurant de Huismeesters

Bij Restaurant De Huismeesters kunt u terecht voor een heerlijk ontbijt of uitgebreide lunch. Ze accepteren er ook uw Dinerbon. U vindt deze eetgelegenheid bij de Goudse Poort in Gouda. Het is dus dé plek voor een lekker hapje en drankje tussen het werken door! Overigens kunt u de lekkere broodjes ook gewoon alvast online bestellen. Zo kunt u in alle rust van uw lunchpauze genieten en gezellig bijpraten met uw collega’s, vrienden of partner. Betalen doet u bij Restaurant De Huismeesters gewoon met uw Dinercheque!

Op de menukaart van Restaurant De Huismeesters vindt u een compleet assortiment aan heerlijke dranken en belegde broodjes. Deze zijn altijd royaal belegd met verse ingrediënten. U heeft daarbij ook altijd de keus tussen een Franse baguette of een Italiaanse bol. Uw Dinerbon is hier dus goed besteed. Wat dacht u bijvoorbeeld van een broodje met mozzarella, tomaat, pesto en rucola of een broodje met filet americain, ei en uitjes? Overigens kan een traditioneel broodje jonge of extra belegen kaas ook! Op de koude winterdag zal de dagelijks wisselende soep heerlijk smaken. Deze kunt u al voor maar €3 bestellen! Na een lunch bij Restaurant De Huismeesters kunt u er echt weer even tegen aan.

Restaurant De Huismeesters is iedere werkdag geopend tussen 9:00 en 15:00. Ook in de ochtend kunt er met uw Dinercheque terecht. Ze serveren heerlijke koffie én ambachtelijke appeltaart van Banketbakkerij Herfst. Deze bakkerij in Gouda staat sinds jaar en dag bekend om haar vakmanschap en toewijding. Kom de appeltaart dus gauw eens proeven bij Restaurant De Huismeesters!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10