Restaurant Jean Marie

Dinerbon Gouda Restaurant Jean Marie
Adres
Oudebrugweg 4
2808 NP Gouda
Telefoon
0182-516262
Dinerbon Gouda Restaurant Jean Marie

Omgeven door de prachtige natuur van de Krimpenerwaard vindt u in Gouda restaurant Jean-Marie. Wij heten u hier met uw Dinerbon van harte welkom om te komen genieten van exclusieve gerechten in een warme en stijlvolle ambiance. Onze passie voor smaken, geuren en mooie verse ingrediënten zullen u niet in de koude kleren gaan zitten.

Op onze selectie kaart vindt u klassieke gerechten met een eigentijdse accent. Naast onze overheerlijke vis- en vleesgerechten bieden wij elke dag een verschillend voorgerecht en hoofdgerecht van de dag. Hiervoor zijn wij afhankelijk van wat de markt ons die dag biedt. Wij vinden het belangrijk om gezonde gerechten te bereiden van uitsluitende regionale en zuivere producten van goede kwaliteit. Hierom wordt ons restaurant als één van de meest duurzame van Nederland aangeschreven. De ere-code van euro-toques die voorschrijft dat koks geen kunstmatige toevoegingen in hun gerechten gebruiken is daarom op ons lijf geschreven.

 Daarnaast zijn wij erg trots op onze Bib Gourmand onderscheiding van de Michelin. Dit staat voor een uitzonderlijke prijs/kwaliteit verhouding. U kunt bij ons bijvoorbeeld een scherp geprijsd drie-, vier- en vijfgangenmenu bestellen.

Bij al onze gerechten worden heerlijke wijnen geserveerd. Onze kundige en professionele bediening zal u graag adviseren over de beste smaakcombinaties en u kunt ook altijd bij hen terecht met uw dieetwensen of allergie.

Bekijkt u eens onze website waarop u ons gehele menu vindt en een sfeerimpressie van ons prachtig en warm ingerichte restaurant.

Wij hebben aan alles gedacht, u hoeft alleen nog te genieten; daar staat restaurant Jean-Marie voor. Zien wij u snel met uw Dinercheque verschijnen? 

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 5 /10