Restaurant Neo

Dinerbon Gouda Restaurant Neo
Adres
Achter de Kerk 6A
2801 JW Gouda
Telefoon
0182-686202
Dinerbon Gouda Restaurant Neo

In het centrum van Gouda ligt Mediterraans restaurant Neo. Neo is gelegen achter de grote Sint-Janskerk met haar prachtige Goudse glazen. Zodoende ligt Neo midden in het culturele hart van Gouda. Restaurant Neo ligt dan ook op een toverachtig en sfeervol plekje. Met uw Dinerbon kunt u bij Neo genieten van allerlei lekkernijen afkomstig uit de landen rondom de Middellandse Zee. Dit kan vanop ons zonnige terras, maar ook als u binnen plaats neemt kunt u genieten van de schilderachtige omgeving. Van binnen is ons restaurant namelijk ook erg sfeervol en gezellig. Onze koks hebben passie voor het werk. Gecombineerd met de vriendelijke en attente bediening  en de ontspannen sfeer van het restaurant is dit een gouden combinatie voor een fijne en aangename avond uit.

Jeffrey van der Starre, eigenaar annex chef-kok, is een gedreven jonge chef die graag kookt met seizoensgebonden producten. Met uw Dinerbon kunt u dus genieten van heerlijke huisgemaakte gerechten met een Mediterraan karakter. Onze menukaart heeft ook zeker geen vast karakter. Geregeld verandert deze qua gerechten, waarbij we uiteraard lekker meegaan met de seizoenen. U kunt bij ons zelf een heerlijk menu samenstellen van meerdere gangen, maar à la carte dineren is natuurlijk ook mogelijk met uw Dinerbon. Kom genieten van heerlijke vis- en vleesgerechten. Als u liever vegetarisch eet is dat uiteraard geen punt, onze kaart bevat voldoende verrassende vegetarische gerechten.

Kom gezellig een keer dineren in het hart van Gouda met uw Diner Cadeau Dinercheque. Bij Neo kijken we uit naar uw bezoek en heten wij u alvast van harte welkom!

Diner Cadeau wordt beoordeeld met een
8.8/10
96% beveelt ons aan