Restaurant Rhodos Gouda

Dinerbon Gouda Restaurant Rhodos Gouda
Adres
Korte Tiendeweg 13
2801 JS Gouda
Telefoon
0182 58 27 49
Dinerbon Gouda Restaurant Rhodos Gouda

In het stadhart van het altijd gezellige Gouda kunt u met uw Dinerbon lekker dineren bij Restaurant Rhodos. Dit restaurant is vernoemd naar het prachtige Griekse eiland en het zal u dan ook niet verassen dat er overwegend Griekse gerechten op de menukaart staan. Het restaurant is dagelijks geopend vanaf 17:00. Schuif aan in het klassiek ingerichte restaurant en waan u in het land met veel zon, zee en strand. Mocht het nou daadwerkelijk zonnig zijn, dan kunt u trouwens ook lekker op het terras gaan zitten en uitkijken op het winkelende volk.

Iedereen die langs komt bij Restaurant Rhodos wordt ontvangen met een grote glimlach en een glas ouzo. Ook als u een Dinerbon meeneemt. Ouzo is een traditionele Griekse anijsdrank die u zeker in de feeststemming zult brengen! De menukaart is zeer uitgebreid en biedt voor ieder wat wils. Onder de hoofdschotels vindt u visgerechten, pan- en ovengerechten, grillgerechten en spiesgerechten. Gezelschappen vanaf twee personen kunnen ook speciale menu’s bestellen, waarbij u veel verschillende Griekse hapjes krijgt voorgeschoteld. Dit is ook mogelijk met uw Dinercheque! Alle gerechten worden voorzien van rijst, frieten, gyros en tzatziki. En u kunt eindeloos opscheppen van de gratis saladebar. U zult het restaurant dus niet onverzadigd verlaten!

Ook uw kinderen kunnen kennis komen maken met de Griekse keuken en een kinderversie van souvlaki of gyros bestellen. Overigens zijn er ook gewoon frikandellen en kipnuggets met appelmoes beschikbaar. Op woensdag is een kindermenu zelfs gratis! Kom dus snel met uw hele gezin dineren bij Restaurant Rhodos. En neem natuurlijk uw Dinercheque mee.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10