Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant

Dinerbon Gouda Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant
Adres
Lange Groenendaal 57
2801 LR Gouda
Telefoon
0182 364813
Dinerbon Gouda Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant
Dinerbon Gouda Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant

Heeft u zin om op een culinaire wereldreis te gaan? Houdt u er van om verrast te worden met smaken en kruidig gerechten die u nog nooit heeft geproefd? Dan moet u zeker een langskomen bij Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant in Gouda.

 

Een bezoek aan dit geweldige exotische restaurant staat namelijk garant voor een avond vol culinaire verrassingen. De chefkok van dit restaurant heeft de halve wereld afgereisd om al zijn culinaire ervaringen met u te kunnen delen in zijn eigen restaurant in Gouda.  U bestelt bij dit restaurant de heerlijkste vis, vlees en vegetarische gerechten. Denk aan gerechten zoals Dal, Biryani en natuurlijk de klassieke en bekende Tandoori. De menukaart is zeer uitgebreid en u kunt er alle kanten mee op. Kunt u geen keuze maken? Laat u adviseren! Het enthousiaste personeel staat altijd voor u klaar om u te voorzien van advies. Heeft een u een Dinerbon of dinnercheque ? Dan moet u die zeker meenemen, want die kunt u hier inwisselen!

 

Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant staat garant voor een ware totaalbeleving. U zult het meteen ruiken als u binnenkomt, hier bent u echt in een andere wereld. Een heerlijke wereld om precies te zijn, vol met mogelijkheden en nieuwe kansen en ontdekkingen op het gebied van eten. Voor de echte Indiase ervaring hoeft u dus helemaal niet zo ver te reizen, maar kunt u gewoon terecht in Gouda bij Royal Nepal Indian Tandoori & Curry Restaurant!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10