Vidocq

Dinerbon Gouda Vidocq
Adres
Koster Gijzensteeg 8
2801 JV Gouda
Telefoon
0182 522819
Dinerbon Gouda Vidocq
Dinerbon Gouda Vidocq

Tegenover de Sint Janskerk in Gouda is eetcafé Vidocq gevestigd. Al meer dan dertig jaar is dit café, vernoemd naar de bekende Franse crimineel annex privédetective Francois Vidocq, een begrip in deze gezellige stad. Het oudste eetcafé van Gouda is zeven dagen per week geopend, en op mooie dagen kun je terecht op het terras.

 

Met uw Dinerbon kunt u vanaf vijf uur ’s middags tot tien uur ’s avonds terecht voor een snel hapje eten of een uitgebreide avond tafelen in deze sfeervolle uitspanning. Hoewel het de looks van een bruincafé heeft, zijn de vriendelijke en kundige bediening, het goede eten en de warme sfeer van hoog niveau. De menukaart geniet invloeden uit de Franse keuken, niet verwonderlijk gezien de naamgever van het restaurant, Vidocq. Mosselen, slakken maar ook heerlijke carpaccio maken deel uit van de uitgebreide lijst voorgerechten, en als hoofdgerecht vinden we een keur aan heerlijke vleesgerechten. Er zijn tournedos, entrecôtes en spareribs verkrijgbaar met verschillende sauzen, maar ook visliefhebbers en vegetariërs kunne goed terecht bij Vidocq. Als heerlijke afsluiter kan er uit onder andere ijs, poffertjes en taart gekozen worden.

 

Neem dus vooral uw dinercheque mee en vergeet niet te reserveren bij Vidocq, want het kan erg druk zijn in de wintermaanden. De warme uitstraling en het vriendelijke personeel zorgen ervoor dat uw avond in het centrum van Gouda een onvergetelijke ervaring wordt. Dus kijkt u naar de Sint Janskerk, bedenk dan dat Vidocq niet ver weg is en breng uw familie of vrienden mee naar dit prachtige eetcafé!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10