Viejee's

Dinerbon Gouda Viejee's
Adres
Wijdstraat 13
2801KA Gouda
Telefoon
0182 76 90 50
Dinerbon Gouda Viejee's
Dinerbon Gouda Viejee's
Dinerbon Gouda Viejee's

Aan de Wijdstraat in Goude staat restaurant Viejee’s. De naam van het restaurant staat voor beide eigenaren: Viktor en Jenny. Sinds 2016 zijn zij Viejee’s begonnen. Het doel van de eigenaren is om een uniek stukje horeca in Gouda neer te zetten. Zij willen u dan ook graag laten zien dat het restaurant een verlengstuk is van hun persoonlijkheid. Binnen het horecaconcept van Viejee’s staat de totaal-belevenis van haar gasten centraal. Zo krijgt u goede service en lekker eten. Zij accepteren nu ook graag uw dinercheque om mee te betalen! Viejee’s is een intieme en stoere zaak waar en heerlijke gezellige en ongedwongen sfeer heerst. Iedereen zal hier zeker van kunnen genieten! Laat u verwennen door het gehele team van Viejee’s voor een fijn diner!

Het restaurant heeft een shared dining concept. U krijgt dan grote plateaus die met elkaar gedeeld kunnen worden waardoor u kunt genieten van verschillende gerechten. Zo wil het restaurant u op een unieke manier verrassen. De gerechten worden bereid met producten van het seizoen, zo zorgt Viejee’s ervoor dat elke dag anders is waardoor u genoeg variatie krijgt! U kunt genieten van heerlijke broodjes en soepen, maar ook van vlees- en visgerechten. Er is voor ieder wat wils, zo kan iedereen heerlijk genieten!

Het restaurant is geopend op maandag en woensdag van 16:00 uur tot 23:00 uur, en van donderdag tot en met zondag van 16:00 uur tot 00:00 uur. Viejee’s heet u graag welkom samen met uw gezelschap en uw dinercheque of dinerbon!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10