Restaurant Bar Diga

Dinerbon Haarlem Restaurant Bar Diga
Adres
Damstraat 10
2011HA Haarlem
Telefoon
023 576 5785
Dinerbon Haarlem Restaurant Bar Diga
Dinerbon Haarlem Restaurant Bar Diga
Dinerbon Haarlem Restaurant Bar Diga

Diga is een restaurant in Haarlem. Diga is een Italiaans restaurant in het centrum van Haarlem. Wij serveren uniek en gerechten met een bijzonder opmaak om uw bezoek niet als standaard te laten ervaren. Wij zijn overtuigd van lekker eten in combinatie met goede service, sfeer en opmaak. Met onze vernieuwde interieur maken wij onderscheid van de rest. We maken gebruik van diverse kleuren, licht en materialen. Kom het zelf ervaren. Ons restaurant heeft een openkeuken, zodat iedereen mee kan kijken met de bereiding van zijn of haar gerecht. Er is gekozen voor een ruime indeling. Op deze manier is het restaurant voor iedereen toegankelijkheid. Perfecte locatie om u dinerbon of dinercheque te gebruiken.

Met onze vernieuwde menukaart hebben wij voor ieder wat lekkers. Wij hebben diverse gerechten die op Italiaanse wijze zijn bereid, zoals het rijkelijk gevulde pannetje met vis en zeevruchten uit de oven met tomaat, wilde spinazie, saffraan en aardappel. En sluit af met een heerlijke tiramisu. Liever geen vis? Neem dan de runder shortrib met gebakken romaine sla, mini courgette, crème van zoete aardappel en een jus met gepofte knoflook en kies er een lekker nagerecht bij. Je mag natuurlijk niet uitdrogen tijdens het eten, dus neem bijvoorbeeld een lekker cocktail of een lekker wijn.

We zien u graag met u dinerbon of dinercheque bij Diga aan de Damstraat 10 te Haarlem. Reserveren kan via de reserveringspagina of door te bellen nar +31 23 576 57 85. We zijn elke dag van de week geopend van 12.00 uur toto 01.00 uur. Tot ziens bij Diga.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10