De Gouden Wok

Dinerbon Hazerswoude-Dorp De Gouden Wok
Adres
Frankrijklaan 2
2391PX Hazerswoude-Dorp
Telefoon
0172 232463
Dinerbon Hazerswoude-Dorp De Gouden Wok
Dinerbon Hazerswoude-Dorp De Gouden Wok

Bij wereldrestaurant De Gouden Wok in Hazerswoude-Dorp kunt u genieten van een samensmelting van Aziatische keukens. Dit restaurant is recent verbouwd en volledig gerenoveerd en kort geleden heropend. Tijdens de verbouwing zijn is het concept vernieuwd en het aanbod uitgebreid. Bij De Gouden Wok betaalt u niet per gerecht, maar voor de tijdsduur van uw verblijf. Geniet met uw dinerbon of dinercheque van een onbeperkt aanbod aan wereldgerechten.

 

Onze onbeperkte aanbod aan Aziatische gerechten zal voor ieder wat wils bevatten. Van de vele warme en koude voorgerechten, vis- en vleesspecialiteiten tot aan ons uitgebreide grand dessert buffet. Bij onze wok en grill buffets wordt er voor u waar u bij staat gekookt. Ervaar hoe onze ervaren chefs de gerechten voor u klaar maken. U kunt elk gerecht aanvullen met lekkere gebakken of gekookte groenten met smaakvolle sauzen om het af te maken. Ook bieden wij een Teppanyaki buffet aan waar uw vlees en vis op een Japanse bakplaats bereid wordt. Tot slot kunt u bij ons ook nog genieten van een ruime selectie aan sushi, sashimi en een saladebar. Genoeg keuze voor iedereen!

Bij ons kunt u dagelijks terecht voor een heerlijk diner, samengesteld door uzelf. Er is voldoende parkeergelegenheid aanwezig en voor de kinderen is er een speelparadijs. Kom snel langs met uw dinerbon of dinercheque en geniet van onze wereldkeuken.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10