Restaurant 't Haasje

Dinerbon Hazerswoude-Rijndijk Restaurant 't Haasje
Adres
Rijndijk 177
2394 CB Hazerswoude-Rijndijk
Telefoon
071-3414730
Dinerbon Hazerswoude-Rijndijk Restaurant 't Haasje
Dinerbon Hazerswoude-Rijndijk Restaurant 't Haasje

Aan de rand van Hazerswoude, in een prachtige landelijke omgeving waar de hazen volop aanwezig zijn, ligt restaurant ’t Haasje, waar u vanaf nu met uw dinerbon kunt komen genieten van de lekkerste gerechten. Dit restaurant is gevestigd in een historisch pand met klassieke glas in loodramen, wat het geheel een chique uitstraling geeft. Toch is het zo ingericht dat het erg knus en huiselijk aanvoelt, mede door de gastvrijheid en vriendelijkheid waarmee u door gastvrouw Maria wordt ontvangen.

Waar Maria met haar scherpe oog en warme glimlach verzekert dat u aan niets zal ontbreken bij uw bezoek aan restaurant ’t Haasje, oefent Gabri zijn vakmanschap uit in de Keuken. Hij bereidt daar eigenzinnige gerechten die op ambachtelijke en vaak klassieke wijze worden vervaardigd. Gabri zijn kookkunsten staan bekend om de smaak, smaakbalans en smaakcombinaties. Elk seizoen wordt de menukaart veranderd, waardoor u iedere keer kunt genieten van de beste en dagverse producten van het seizoen. De meeste producten komen ook nog eens uit de streek! Wanneer u zich met uw dinercheque  volledig wilt laten verrassen dan kunt u kiezen voor het surprisemenu, een drie gangen menu waarbij u bij iedere gang weer opnieuw wordt verrast. Wanneer u iets niets lekker vindt dan kunt u dit uiteraard doorgeven, zodat u zeker weet dat de verassingsgerechten u zullen bevallen!

Maria en Gabri heten u graag van harte welkom in hun restaurant. Vergeet bij het brengen aan een bezoek aan restaurant ’t Haasje vooral niet om uw dinerbon mee te namen en geniet van het lekkere eten en de goede service!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10