Restaurant 't Land van Wale

Dinerbon Heinenoord Restaurant 't Land van Wale
Adres
Hofweg 1
3274BK Heinenoord
Telefoon
06 51201605

‘T Land van Wale is een gezellig restaurant annex eetcafé, gelegen in het pittoreske Heinenoord. Het restaurant heeft een creatief en uitgebreid menu, met onder andere vlees- vis- en vegetarische gerechten. Daarnaast zijn er de variërende weekspecials, die passen bij het seizoen. Maar ook kunt u met uw dinerbon terecht bij ‘t Land van Wale voor een avondje uit met de familie, om te genieten van bijvoorbeeld de burgerkaart of het kindermenu.

Het restaurant is geschikt voor alles, van een snelle hap tot een gezellig avondje uit. Daarnaast is het bij ‘t Land van Wale mogelijk om heerlijk te lunchen of te borrelen. Het restaurant biedt een high tea, high wine en bierproeverij aan. De wijnleverancier van het restaurant is Fair Wines, die natuurlijke, biologische en biodynamische wijnen aanbiedt. ‘T Land van Wale is trots op haar pure en eerlijke wijnen, en adviseert u dan ook graag voor een passende wijn bij uw gerecht.

‘T Land van Wale is een jong bedrijf, wat zich uit in zowel het eten als de sfeer. De gerechten zijn creatief en worden bereid met producten die de prachtige streek te bieden heeft. Ook de naam is geleend van het gebied rond Heinenoord; dit werd namelijk in de middeleeuwen Het Land van Wale genoemd. Met uw dinercheque kunt u in ‘t Land van Wale terecht voor een heerlijk en eerlijk menu, een lunch tijdens een wandeling langs de Maas, of een gezellige borrel. U zult zich in de gemoedelijke sfeer direct op uw plaats voelen. Ons enthousiaste team staat klaar om u met open armen te ontvangen. Tot snel!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10