Limani

Dinerbon Hellevoetsluis Limani
Adres
Burgemeester van der Jagtkade 2
3221CB Hellevoetsluis
Telefoon
181 233 555
Dinerbon Hellevoetsluis Limani
Dinerbon Hellevoetsluis Limani
Dinerbon Hellevoetsluis Limani
Dinerbon Hellevoetsluis Limani

Limani is een gezellig restaurant in Hellevoetsluis waar u terecht kunt voor een heerlijke Griekse maaltijd. Neem dan ook uw Dinerbon mee, want die wordt hier geaccepteerd als geldig betaalmiddel. Zowel kleine gezelschappen als grote groepen tot zo’n 140 personen kunnen plaats nemen in restaurant Limani. Uiteraard blijft altijd de persoonlijke sfeer en het oog voor detail behouden. Limani is geopend van dinsdag tot en met zondag vanaf 16:30. Reserveer nu voor een onvergetelijk Grieks diner met uw Dinercheque!

Heeft u iets te vieren of heeft u gewoon eens zin in een uitgebreid diner? Restaurant Limani beschikt over een aantal leuke menu’s die u vanaf twee personen kunt bestellen. Ervaar de Griekse keuken op haar best! Het Menu Santorini bestaat bijvoorbeeld uit een trio van tapenade, vis-, vlees- en vegetarische hapjes met tzatziki, een mix met drie verschillende soorten vlees, rijst, friet, salade en keuze uit drie nagerechten. Na zo’n menu zult u gegarandeerd tevreden en voldaan terug naar huis keren. Uiteraard kunt u ook gewoon a la carte bestellen met uw Dinerbon. Op de menukaart vindt u veel gegrilde vlees- en visgerechten, maar ook pan- en ovengerechten. De ‘’Psaria Fournou’’ uit de oven bevat bijvoorbeeld gamba's , zeebaars en zalmfilet en mediterrane groenten.

Ruil uw Dinercheque om voor een gezellig etentje met het hele gezin. Bij restaurant Limani kunnen uw kinderen namelijk ook gewoon mee genieten van de rijke Griekse keuken. Zo kunnen ze bijvoorbeeld een kinderportie Gyros/Souflaki met rijst, frietjes en appelmoes krijgen. En een kinderijsje natuurlijk!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10