Restaurant t Karrewiel

Dinerbon Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel
Adres
Zuiddijk 2
3221LJ Hellevoetsluis
Telefoon
0181 329000
Dinerbon Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel
Dinerbon Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel
Dinerbon Hellevoetsluis Restaurant t Karrewiel

Let op: bij dit restaurant kunt u geen e-vouchers inleveren

Als u eventjes terug wilt naar het verleden waarin uw Grootmoeder nog een jonge dame was kunt u dat het beste doen bij een restaurant zoals ’t Karrewiel. Dit restaurant is in een oude boerderij aan de Zuiddijk gevestigd. Deze oude boerderij is compleet gerenoveerd en heeft tijdens de renovatie al zijn charme behouden. Het is daarmee één van de gezelligste restaurants in de wijde omgeving. Doordat er in de omgeving een groot aantal resorts en campings zijn is dit ook nog eens een restaurant waar iedereen samen komt om eens ouderwets gezellig te doen. Ook gasten met een Dinerbon van Diner Cadeau zijn hier van harte welkom.

Bij ’t Karrewiel kunt u uit een uitgebreid assortiment van gerechten kiezen. Van pannenkoeken tot ossenhaaspuntjes. Iedereen kan hier een gerecht tussen vinden waar ze van zullen smullen. Het zal dan ook niemand verbazen dat er een lange lijst van vaste gasten ergens onder de toonbank ligt. U kunt bij dit leuke restaurant ook op een hele gezellige manier eten, namelijk met een steengrill. Met dit arrangement krijgt u een steengrill aan tafel en mag u samen met uw tafelgenoten grillen tot u vol van bent. Dat is niet alleen leuk maar ook nog eens handig want op die manier krijgt u nooit meer tè rauw of tè gaar vlees, wat een uitkomst.

Kom snel naar Hellevoetsluis en laat u meenemen naar een tijd waarin het allemaal nog simpel was. Hier zult u worden verwend zoals u dat niet vaak meemaakt. Ook met een Dinercheque van Diner Cadeau bent u van harte welkom.

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10