Bella Milano

Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Bella Milano
Adres
Kerkstraat 7
3341 LC Hendrik-Ido-Ambacht
Telefoon
078 681 9994
Dinerbon Hendrik-Ido-Ambacht Bella Milano

Het prachtige restaurant Bella Milano is gevestigd aan de Kerkstraat in Hendrik-Ido-Ambacht. Met uw dinerbon kunt u hier heerlijk genieten van Italiaanse gerechten! Het aanzicht van het restaurant is niet alleen al prachtig, binnen heeft het restaurant ook een mooi interieur. Er is veel met verschillende witte tinten gewerkt en overal zijn mooie neppe bloemen te zien wat zorgt voor een chique uitstraling. Voor de rokers is er een mooie rokersruimte ingericht. Verder is er ook een overdekt terras wat uitkijkt op de mooie omgeving.  Het restaurant is geschikt voor jong en oud. Iedereen kan kennis maken met de Italiaanse keuken!  De vriendelijke bediening staat altijd met een lach voor u klaar om u een geweldig bezoek te laten beleven!

In de keuken worden heerlijke Italiaanse gerechten bereid. Voor uw dinercheque krijgt u eten van goede kwaliteit. Door het bereiden van de gerechten met veel liefde komen de beste smaken naar voren. Op de menukaart staan soepen (o.a. Tortellini in Brodo), bruschetta (o.a. Bruschetta Toscana), koude en warme voorgerechten (o.a. Carpaccio di Salmone con Scampetti; Funghi al Vino-Bianco), pasta’s (o.a. Gamberetti con Vongele), pizza’s (Margherita), vlees-, kip- en visgerechten (o.a. Saltimbocca alla Romana; Pollo Impanato; Pollo Impanato) en kindermenu’s (o.a. Parzione di Patate). Voor jong en oud zijn er dus heerlijke gerechten te eten!

Restaurant Bella Millano is geopend van maandag tot en met zondag tussen 16:00 uur en 23:00 uur. Kom gerust eens langs om uw dinercheque of dinerbon te verzilveren en we maken er met zijn allen iets moois van!

96% beveelt ons aan
 
 
 
 
 
375 reviews
8 . 3 /10